15. mar
KL. 20:00

W/hole

Rapid Eye - Nycirkus, Performance

W/HOLE. Foto Søren Meisner.

W/hole

Rapid Eye

Forestillingen er desværre aflyst på grund af myndighedernes nedlukning forårsaget af det høje smittetryk.

Gæster med købte billetter vil snarest muligt blive kontaktet på mail med henblik på at få refunderet billetværdien til forestillingen samt evt. købte spisningsbilletter samt evt. forkøbte cafévarer.

Vi forventer at præsentere W/hole d. 14/3, 2022. 


Mandag 15/3  20:00

W/hole
Rapid Eye
En overraskende fortabelse i et velkendt fænomen: Huller

Huller er skræmmende, og huller er spændende. Huller er muligheder, og nogle huller er helt umulige at at begribe. Der er så mange huller, at vi aldrig når helt til bunds.

W/hole følger de to jonglører Samuel Gustavsson og Petter Wadsten og deres fælles fascination af alle hullerne omkring dem. Intet hul er for småt eller stort til at rumme deres forundring – hullerne de finder, hullerne de fylder og hullerne de selv skaber undervejs.

På lavpraktisk gør-det-selv manèr får det underfundige makkerpar skovle, spande, reb, sand og brædder til at udgøre en hel og hullet jongleringsforestilling.

Om alt det, der kun er, fordi noget andet ikke er.

Normalpris: 195,-
TEMA: 155,-
Unge: 125,-
Min. 6 unge i én gruppe: 50,-

Yderligere rabatbilletter (50-155,-) sælges på www.teaterbilletter.dk.

Siddepladser på stolerækker.
Varighed: ca. 60 min. uden pause.
Video- og fotooptagelse er ikke tilladt under showet.
After talk på scenen.

Spisning (før forestillingen): ØKO – Spicy lammeragout med couscous 130,-

Salsbaren er lukket – køb dine drikkevarer på forhånd:
Når du køber billet til koncerten får du mulighed for at bestille/købe cafévarer under billetkøbsprocessen.
Har du allerede købt billet(ter) skal du købe dine cafévarer her:

Salsbaren er lukket – køb dine drikkevarer på forhånd:

Når du køber billet til koncerten får du mulighed for at bestille/købe cafévarer under billetkøbsprocessen.

Har du allerede købt billet(ter) skal du købe dine cafévarer her:  https://baltoppenlive.dk/#select/90535/58.

Har du købt billetter til andre end dig selv, så køb også cafévarer til dit selskab. På den måde kan vi matche dit navn, pladsnummer og cafévarekøbet finder vej til dig og dit evt. selskab.

Køb disse cafévarer senest mandag d. 15/3 kl. 10:00.

 

Vedr. COVID-19 og billetkøb:
Baltoppen LIVE følger myndighedernes retningslinjer for kulturinstitutioner, og det er derfor trygt og sundhedsmæssigt forsvarligt at besøge os.

Grupper, der i forvejen har ”tæt kontakt”, kan sidde ved sammenhængende sæder.

Enkeltpersoner eller grupper, der ikke har ”tæt kontakt” med andre, kommer til at sidde med én plads ledig på hver side af den eller de pladser, der købes.

Når du køber billetter, skal du derfor købe billetter til de personer i din gruppe, der kan sidde tæt sammen, i ét køb.

Køber du også billetter på vegne af andre, som du, eller dem du må sidde tæt sammen med, ikke kan sidde tæt sammen med – bedes du købe disse billetter i et andet køb.

Vi tager forbehold for, at vi ikke kan garantere de eksakte nummererede siddepladser, der fremgår af de købte billetter. Det kan blive nødvendigt at omplacere publikum efter myndighedernes aktuelle forskrifter. Hvis det bliver aktuelt, vil de berørte publikummer modtage en mail om dette. Bemærk: Mails kan kun sendes til billetkøbere, der har oplyst e-mail.

Vi glæder os til at se dig og dine kulturoplevelsesbekendte på Baltoppen LIVE!

Se mere om hvordan vi passer på dig her. 

..

Rapid Eye blev stiftet i 2010 af jonglør og koreograf Samuel Gustavsson, der har en baggrund i det internationalt anerkendte Cirkus Cirkör og blandt andet har arbejdet og turneret med Kitt Johnson igennem flere år. Rapid Eye skaber forestillinger i grænselandet mellem nycirkus, dans og visuelt teater for både børn og voksne, i et krydsfelt af humor, non-verbal poesi og filosofisk magi.

Huller kan symbolisere tomrum, eller forløsning. Vi kan falde i et hul eller kravle op derfra. Huller kan der kigges igennem, noget kan proppes ind i et hul eller tages ud. Uden huller ville mange organismer, inklusive mennesket, ikke kunne reproducere sig. Et hul på jorden er et kedeligt sted, et hul i hovedet betyder tåbelig, hul på bylden at få gang i noget. Endeligt findes der de sorte huller – et astronomisk begreb, der forsøger at betegne et altopslugende fænomen, som er umuligt at begribe.

”Når vi tænker over det, er der huller overalt, i både bogstavelig og overført betydning. Når først man begynder at tillade sig selv, at se hullerne, så kan man næsten ikke komme ud ad dem igen. I huller kan man finde alt og intet”.
Samuel Gustavsson

Selvom alle huller er af interesse, har særligt et enkelt et fanget opmærksomheden – verdens dybeste menneskeskabte hul på Kolahalvøen i Rusland. Påbegyndt tilbage i 1970 og med en dybde på hele 12.262 meter. Mindst ligeså fascinerende som selve hullet er baggrunden for, at det blev gravet. Som en slags omvendt rumkapløb handlede det tilsyneladende om først at nå dybest. Drevet af deres fælles fascination af huller blev Samuel Gustavsson og Petter Wadsten selvfølgelig nødt til at drage til Murmansk for ved selvsyn af betragte hullet. En ekspedition som de to på deres karakteristiske udramatiske og let naive maner videodokumenterede undervejs. Uddrag af materialet indgår som del af den endelige forestilling.

Instruktion: Nina Kareis
Kostumer og scenografi: Signe Beckman
Lys: Sonja Lea
Lyd: Alice Carreri
Videoklipper: Solvejg Hockings
Supervision: Catherine Poher og Thomas Eisenhardt

Del

Kunstner Hjemmeside

Tjek Rapid Eye

W/HOLE. Foto Søren Meisner.

W/HOLE. Foto Søren Meisner.

W/HOLE. Foto Søren Meisner.

W/HOLE. Foto Søren Meisner.

W/HOLE. Foto Søren Meisner.

W/HOLE. Foto Søren Meisner.

W/HOLE. Foto Søren Meisner.

W/HOLE. Foto Søren Meisner.