17/6 2020 – Kom trygt til vores arrangementer – se hvordan vi passer på dig

Du kan være tryg på Baltoppen LIVE. Også i tiden med COVID-19.

Når vi igen åbner for publikum, har vi iværksat en række forholdsregler, som støtter op om de generelle anbefalinger om bl.a. hygiejne og fysisk afstand. Myndighedernes anbefalinger opdateres løbende, og vi vil til enhver tid følge alle gældende regler og anbefalinger.

Hvis det mod alle forventninger skulle ske, at vi ikke kan gennemføre forestillinger, vil alle publikummer med billet kunne få billetprisen retur.

Du kan derfor roligt købe billetter til vores arrangementer.


Sådan passer vi på dig:


Billetkøb:

Billetsalget vil udelukkende foregå online, f.eks. via vores hjemmeside www.baltoppenlive.dk eller ved indgangen og kun med kortbetaling eller MobilePay. Ingen kontanter.

Grupper, der i forvejen har ”tæt kontakt”, kan sidde ved sammenhængende sæder.

Enkeltpersoner eller grupper, der ikke har ”tæt kontakt” med andre, kommer til at sidde med én plads ledig på hver side af den eller de pladser, der købes.

Når du køber billetter, skal du derfor købe billetter til de personer i din gruppe, der kan sidde tæt sammen, i ét køb.

Køber du også billetter på vegne af andre, som du, eller dem du må sidde tæt sammen med, ikke kan sidde tæt sammen med – bedes du købe disse billetter i et andet køb.

Vi tager forbehold for, at vi ikke kan garantere de eksakte nummererede siddepladser, der fremgår af de købte billetter. Det kan blive nødvendigt at omplacere publikum efter myndighedernes aktuelle forskrifter. Hvis det bliver aktuelt, vil de berørte publikummer modtage en mail om dette. Bemærk: Mails kan kun sendes til billetkøbere, der har oplyst e-mail.

 

Barerne er lukkede – forudbestil dine cafévarer:

For at minimere kødannelser er barerne lukkede for servering.

Når du køber billet(ter) til arrangementet får du mulighed for at bestille/købe cafévarer under billetkøbsprocessen.
Har du allerede købt billet(ter) skal du forudbestille og købe dine cafévarer her: https://baltoppenlive.dk/cafe/forudbestil-drikkevarer-snacks/
Har du købt billetter til andre end dig selv, så køb også cafévarer til dit selskab. På den måde kan vi matche bestillingen med dit navn og siddepladsnummer. Cafévarekøbet vil stå ved din stol eller vi sørger for at varerne finder vej til dig og dit evt. selskab.
Køb disse cafévarer senest på arrangementsdagen kl. 10:00.
Billetkøbere vil modtage en e-mail ca. én uge før arrangementet med nærmere information.

 

Øvrige foranstaltninger:

Vi tilpasser løbende sædekapaciteten, og dermed afstanden mellem siddepladserne, efter sundhedsmyndighedernes aktuelle retningslinjer.

Vi tilbyder udelukkende arrangementer, hvor gæsterne sidder på stole. Enten på stolerækker eller ved caféborde. Alle stole er vendt mod scenen.

Tydelig skiltning, afstandsmarkering samt personalets anvisninger vil hjælpe alle til at huske at holde passende afstand. Dette gælder ved ankomst og indlukning til salen, hvis der forekommer pauser, ved toiletterne, ved udlukning og når man forlader Baltoppen LIVE. Samt i caféen og ved bestillinger i baren.

Hvis situationen kræver det, vil vi udsende servicemails til alle gæster med anvisninger om at benytte særlige indgange – for at undgå ”flaskehalse” – eller andre aktuelle vejledninger.

Til vores spisninger i caféen, i forbindelse med udvalgte arrangementer, har vi reduceret antallet af udbudte spisebilletter, for at sikre afstanden mellem gæsterne. Caféen vil – til arrangementer med spisning – udelukkende være åben for de spisende gæster. Fra d. 17/9 skal spisende gæster bære mundbind, når de bevæger sig frem og tilbage i caféen. Mundbind udleveres om nødvendigt. De spisende gæster kan i cafébaren købe drikkevarer og bringe disse med ind til arrangementet i salen. Køb spisning samtidig med at du køber arrangementsbilletten. Senere tilkøb kan gøres her: https://baltoppenlive.dk/cafe/spisning/.

Vi desinficerer løbende kontaktpunkter eksempelvis dørhåndtag, håndtørrere, vandhaner o.l.

Trykte programmer og flyers fjernes fra caféen og salen og udleveres udelukkende efter anmodning, direkte til gæsterne.

Billetpersonalet tager kun imod kortbetaling eller MobilePay. Ingen kontanter.

Vores selvbetjente garderobe er lukket. Du bedes tage evt. overtøj med ind i salen.

Nogle af vores arrangementer, der var planlagte og allerede tæt på udsolgt allerede inden corona-pandemien indtraf, er efter de aktuelle retningslinjer ”overbookede”. Hvis retningslinjerne inden arrangementsdatoerne stadig er restriktive i f.t. begrænset sædekapacitet, vil vi kontakte gæsterne med henblik på at flytte sin deltagelse til nye erstatningsdatoer eller tilbyde refundering af billetprisen.

Vi laver disse tiltag for at passe på vores gæster, så alle kan få gode kunstneriske og kulturelle fælles live-oplevelser under trygge forhold.

 

De generelle anbefalinger:

  • Vask dine hænder tit eller brug håndsprit
  • Host eller nys i dit ærme
  • Undgå håndtryk, kindkys og kram – begræns den fysiske kontakt
  • Hold afstand – bed andre tage hensyn

Bliv hjemme ved sygdom eller hvis du er karantæneramt:

  • Oplever du sygdomssymptomer, bør du blive hjemme, så du ikke udsætter andre for smittefare
  • Har du været i udlandet inden for de seneste 14 dage før datoen for arrangementet, bør du blive hjemme.

Følg Sundhedsstyrelsens anbefalinger her: www.sst.dk/corona

Disse tiltag er gældende indtil COVID-19-pandemien er overstået.

KØB SPISNING

Forudbestil mad til din aften på Baltoppen LIVE.

Til udvalgte events kan du bestille spisning. Vær opmærksom på at der kun er et begrænset antal spisebilletter og at muligheden for bestilling lukker dagen før kl. 12.00 (for arrangementer om tirsdagen lukkes der for bestilling om fredagen). Se hvilke retter der serveres i forbindelse med det arrangement du har billet til.