Ballerup Børneklub

 

Baltoppen LIVE, Ballerup Bibliotek og Baltoppen BIO startede i efteråret 2015 en ny børneklub for de allermindste fra 0 – 6 år og deres voksne.

Klik her for at se video om Børneklubben

Det er gratis at blive medlem.


Som medlem opnår du fordele:

– Rabatter på udvalgte forestillinger og koncerter på Baltoppen LIVE
– Rabatter på særlige filmfremvisninger i Baltoppen BIO
– Gratis popcorn, biografbillet og filmplakat på din fødselsdag i Baltoppen BIO
– Forspring i billetkøen til børneteater og andre arrangementer på Ballerup Bibliotek
– Nyhedsmails med aktuelle børnekulturtilbud i Ballerup Kommune
– Og mere med tiden…


Bliv medlem:

Du kan blive medlem ved at gå ind på Børneklubbens hjemmeside og udfylde formularen med navne på din familie, adresse, telefon nr. og e-mail.

Du kan også blive medlem ved at besøge Ballerup Bibliotek i Centrumgaden i Ballerup og bede de søde bibliotekarer om at blive meldt ind i Ballerup Børneklub. Du vil få dit eget personlige medlemskort.

 

Når du er medlem:
Når du er medlem vil du få nyhedsmails fra Børneklubben med information om alt hvad der sker. Og også om hvordan du køber de billige medlemsbilletter til de arrangementerne, der koster penge.

 


 

Herunder kan du se hvad du kan opleve på Baltoppen LIVE i efteråret 2016 og i foråret 2017 – til den helt særlige medlemspris:

 

Søndag 18/9  11:00
Anders og Katrine (fra Lille Nørd)
Eksklusivt show for medlemmer af Ballerup Børneklub

Lille Nørd er noget af det populæreste børneunderholdning i Danmark overhovedet! Næsten hver dag, når der tændes for TV’et, kan ungerne opleve Anders og Katrine fra Landet Ramasjang på DR1.

Anders og Katrine – de to spasmagere – er et kæmpe tilløbsstykke når de optræder live. De klæder sig ud som dyr og synger alle deres Lille Nørd-hits, som bl.a. “Nu kører det” og “Anders og Katrine”. De laver sjov og ballade og giver en kæmpe musikalsk og festlig oplevelse.

I et mix af sang, udklædning, sjov og ballade tager Anders og Katrine børnene med på et underholdende eventyr gennem deres velkendte sange fra tv og helt nye ørehængere fra deres aktuelle CD. Anders og Katrine giver sig også god tid til at skrive autografer og snakke med børnene efter koncerten.
Billetter kan kun købes af medlemmer af Ballerup Børneklub:
40,- for børn op til 18 år
50,- for voksne

Billetter købes på Ballerup Bibliotek i åbningstiden eller online her: https://bib.ballerup.dk, eller ved indgangen (hvis der er billetter tilovers).

Man kan blive medlem (gratis) af Ballerup Børneklub her: https://bib.ballerup.dk/b%C3%B8rneklub

Dørene åbnes kl. 10:30
Koncerten varer ca. 40 minutter, hvorefter Anders og Katrine skriver autografer og er med i dine selfies.

Se mere: https://baltoppenlive.dk/arrangement/anders-katrine-lille-noerd/

 


 

 

Mandag 21/11  10:00 & 11:30
Tirsdag 22/11  10:00 & 11:30
Onsdag 23/11  10:00 & 11:30
HIMMEL af Teater Minsk (DK)
Sanselig oplevelse for de 1½ – 5-årige og deres voksne

HIMMEL er en sanselig og småbørnsinddragende oplevelse i et foranderligt og forunderligt univers, hvor skyer danser og kroppe kan få rummet til at blafre, hvirvle og svæve.

Scenografien bygges op om en høj pæl midt i rummet, hvorfra en hvid blafrende stof-parasol forankres. Andre elementer er lysteknik, et stort blødt gulvtæppe og store mobile oppustelige skylignende dimser. Himmel er et mix af en danseforestilling og en rumlig installation.

Børn udtrykker sig ofte spontant gennem kroppen efter at de har set en forestilling. I Himmel får de lov til at spontant at bevæge sig og gå på opdagelse i rummet, inspireret af forestillingen. Derved omsætter barnet sin oplevelse.

Kunstnerne vil lade sig i inspirere af børnenes forundring og nysgerrighed og den ekspanderende bevidsthedsudvikling børn i aldersgruppen gennemgår, fra opdagelsen af egen krop til opdagelsen af de nære omgivelser og til sidst den større verden. HIMMEL skaber et rum, hvor sanser for bevægelse og berøring vækkes, og skaber dermed en kinæstetisk oplevelse for børnene. Det at skabe mening sker gennem sanselig erfaring, og bevægelsens afgørende betydning for udvikling af bevidsthed og tænkning.

Himmel er skabt af:
Loa Carlslund – koncept og performer
Anne Nyboe – koncept og performer
Lisa Becker – Instruktion
Claus Carlsen – komponist
Thomas Eisenhardt – Koreografisk konsulent

Varighed: 30 minutter med mulighed for ekstra ”lege- og opdage-tid.”

Begrænsede antal pladser: 40 i alt.

Retter sig mod dagtilbud, men private er også velkomne.
Småbørnsinstitutioner og dagplejere kan købe billetter á 40,-  – hvis man er minimum 6 personer: http://www.teaterbilletter.dk/forestillinger/himmel-2/

Løssalg: 135,-
Alle rabatter er gældende.

Medlemmer af Ballerup Børneklub – børn, søskende og deres voksne vil få tilsendt nyhedsmails fra Ballerup Børneklub med hemmelige salgslinks hvor Børneklubbilletter á 50 kr. kan købes.

Se mere: https://baltoppenlive.dk/arrangement/himmel_21_11_10/

 


 

Onsdag 15/2  10:00 + 11:30
Torsdag 16/2  10:00 + 11:30
Fredag 17/2  10:00 + 11:30
Lørdag 18/2  10:00 + 11:30
KORP, KORP (N)
Ostwald/Uvaas (NO)
For de ½-3 årige

KORP, KORP er en interaktiv installationsforestilling for de helt små børn i alderen 6 måneder til 3 år, hvor børnene går på opdagelse i et landskab af lyd, scenografiske mobiler og bevægelse.

Det abstrakte scenerum henter sin inspiration i det nordiske landskab; vulkaner, grønne mosklædte øer, marker, kyster, bjerge, fjelde, fjorde og isbræer.

Børnene møder landskabet sammen med de to dansere, to mærkværdige skikkelser, helt ens som var de tvillinger. Måske er de mennesker, måske er de fugle? Måske er de begge dele?

Det er igennem deres øjne at dette univers udfolder sig mens årstiderne skifter.

Børnene ser, lugter, hører, mærker og indtager rummet sammen med de to dansere.

Koncept, ide, koreografi og dans: Annika Ostwald, Ida Uvaas
Komponist og lyddesign: Jens L. Thomsen
Scenografi og setdesign: Carl Nilssen-Love
Elektronisk design: Hans Wilmers, NOTAM
Teknik: Magnus Bugge
Dramaturgisk konsulent: Nancy Mannes
Kostumedesign: Elena Becker i samarbejde med Maria Melinder
Lys design: Martin Myrvold

Varighed: 30 minutter med mulighed for ekstra ”lege- og opdage-tid.”

Begrænsede antal pladser: 30 i alt.

Retter sig mod dagtilbud, men private er også velkomne.
Småbørnsinstitutioner og dagplejere kan købe billetter á 40,- på teaterbilletter.dk – hvis man er minimum 6 personer: http://www.teaterbilletter.dk/forestillinger/korp-korp/

Løssalg: 135,-
Alle rabatter er gældende.

Medlemmer af Ballerup Børneklub – børn, søskende og deres voksne vil få tilsendt nyhedsmails fra Ballerup Børneklub med hemmelige salgslinks hvor Børneklubbilletter á 50 kr. kan købes.

Se mere: https://baltoppenlive.dk/arrangement/korp-korp_15_2_10/