27. apr
KL. 19:30

Paul McKenna Band (SCO)

Musik, Skotsk & Irsk Musikscene

Paul Mckenna Band. Foto: Drew John Barnes

Paul McKenna Band (SCO)

Paul Mckenna Band

Koncerten er desværre aflyst pga den britiske og danske situation omkring Corona. Det skotske band kan ikke realisere den planlagte danmarksturné på en sikkerhedsmæssig, logistisk og økonomisk forsvarlig måde. 

Gæster med købte balkonbilletter vil snarest blive kontaktet med henblik på at få refunderet billetværdien for koncerten og evt. spisning samt evt. forkøbte cafévarer.

Årskortholdere i Skotsk/Irsk Musikscene vil blive kontaktet snarest om situationen samt om refundering af evt. spisningsbilletter samt evt. forkøbte cafévarer.

Tirsdag 27/4  19:30
Paul McKenna Band (SCO)

”The Paul McKenna Band” er en af de mange nye, unge grupper, der til stadighed dukker op og supplerer og fornyer den traditionelle og kontemporære folkemusik. Paul McKenna’s musik trækker på den rige irske og skotske tradition, som han blander med nutidig sangskrivning, men med stor respekt for rødderne.

Bandet har “Potentialet til at dominere den skotske musiktradition i de næste mange år”. Store ord, men både unge og mere erfarne i folk-verdenen er enige om, at vi her har at gøre med et band, der er og har noget ganske særligt, som holder og får den fortjente succes.

I de seneste år har de spillet mange koncerter bl.a. på Celtic Connections Glasgow, The Cambridge Folk Festival, Tønder Festival, Milwaukee Irish Festival USA og Edmonton Folk Festival Canada.

De fem medlemmer har modtaget flere priser, bl.a. for “Best Up and Coming Act 2009″ ved MG Alba Scots Trad Music Awards, Scots Trad Awards”.

Deres andet album “Stem the Tide” er fyldt med sange, hvor de kombinerer det traditionelle med en masse nyt. I april 2016 udkom deres nyeste album “Paths that Wind”.

Bandet består af Paul McKenna (singer-songwriter, multiinstrumentalist), Sean Gray (fløjter, guitar, vokal), Ewan Baird (bodhrán, cajón, guitar), Conor Markey (banjo, bouzouki, vokal og ) og Jack Smedley (violin, vokal).

140,-
Siddepladser på balkon
Skotsk/Irsk Musikscene

Spisning (fra kl. 17:30): 140,- / Kalveruller braiseret i ale med bagt kartoffelkube med waldorfsalat.

OBS:
Denne koncert er en del af  ’Skotsk & Irsk Musikscene’, der præsenterer 10 keltiske folkemusikkoncerter i sæsonen fra september til maj – på tirsdage ca. én gang om måneden. Årskortbillet á 550,- for sæson 2020/2021 kan købes online på Billetten.

 

Salsbaren er lukket – køb dine drikkevarer på forhånd:

Når du køber billet til koncerten får du mulighed for at bestille/købe cafévarer under billetkøbsprocessen.

Har du allerede købt billet(ter) skal du købe dine cafévarer her: https://baltoppenlive.dk/#select/90535/73.

Har du købt billetter til andre end dig selv, så køb også cafévarer til dit selskab. På den måde kan vi matche dit navn, pladsnummer og cafévarekøbet finder vej til dig og dit evt. selskab.

Køb disse cafévarer senest tirsdag 27/4 kl. 10:00.


Vedr. COVID-19 og billetkøb:

Baltoppen LIVE følger myndighedernes retningslinjer for kulturinstitutioner, og det er derfor trygt og sundhedsmæssigt forsvarligt at besøge os.

Grupper, der i forvejen har ”tæt kontakt”, kan sidde ved sammenhængende sæder.

Enkeltpersoner eller grupper, der ikke har ”tæt kontakt” med andre, kommer til at sidde med én plads ledig på hver side af den eller de pladser, der købes.

Når du køber billetter, skal du derfor købe billetter til de personer i din gruppe, der kan sidde tæt sammen, i ét køb.

Køber du også billetter på vegne af andre, som du, eller dem du må sidde tæt sammen med, ikke kan sidde tæt sammen med – bedes du købe disse billetter i et andet køb.

Vi tager forbehold for, at vi ikke kan garantere de eksakte nummererede siddepladser, der fremgår af de købte billetter. Det kan blive nødvendigt at omplacere publikum efter myndighedernes aktuelle forskrifter. Hvis det bliver aktuelt, vil de berørte publikummer modtage en mail om dette. Bemærk: Mails kan kun sendes til billetkøbere, der har oplyst e-mail.

Vi glæder os til at se dig og dine kulturoplevelsesbekendte på Baltoppen LIVE!

Se mere om hvordan vi passer på dig her. 

Del

Kunstner Hjemmeside

Tjek Paul Mckenna Bands web