15. maj
KL. 20:00

Ginman/Blachman/Dahl

Musik

Ginman/Blachman/Dahl. PR-foto.

Ginman/Blachman/Dahl

DETTE ER EN NY DATO SOM ERSTATNING FOR DEN (CORONA-AFLEDTE) AFLYSNING D. 14/11 2020.DIN ORIGINALE BILLET FRA D. 14/11 ER GYLDIG.

Gyldigt coronapas skal fremvises.
Husk at medbringe mundbind.

Lørdag 15/5   20:00
Ginman/Blachman/Dahl
Danmarks fremmeste eksponenter for den moderne jazztrio

Lennart Ginman, Thomas Blachman og Carsten Dahl formår bedre end nogen anden dansk jazztrio at forene spiritualitet med frigjorthed og traditioner med fornyelse.

Ginman/Blachman/Dahl udgør én af Danmarks fremmeste eksponenter for den moderne jazztrio. De tre gamle venner har spillet sammen i en årrække, og da de for snart 20 år siden fik en international pladekontrakt med Verve Records, havde de også det sigte at arbejde som en selvstændig enhed omgivet af en række danske og internationale solister ved pladeindspilninger og koncerter.

Blandt andet i svævende højt niveau med musikere som Palle Mikkelborg og Nils Petter Molvær. Trioen her præsenterer kvalitetsbevidst musik, som på baggrund af et højt teknisk niveau har været båret af en humor og frigjorthed kombineret med en seriøsitet og egentlig ekvilibrisme.

Derudover har vi også at gøre med tre store personligheder i det danske musikmiljø. Thomas Blachman ikke blot som skarp X Factor-dommer, men også som producer og Grammy-vinder ved siden af trommehvervet. Carsten Dahl som forhenværende professor på Rytmisk Musikkonservatorium og i øvrigt også fantastisk solist, og Lennart Ginman for et gennembrud langt ud over jazzverdenen med Ginman/Jørgensen i 90’erne, men også som kurator af Summer Sessions på Vallekilde Højskole i mere end ti år og tidligere musikchef i Copenhagen Jazzhouse.

”Lennart Ginman, Thomas Blachman og Carsten Dahl viste, hvad sublim triokunst er for en størrelse.”
Berlingske (6/6 stjerner) fra Copenhagen Jazz Festival 2018.

235,-
Siddepladser ved nummererede caféborde.
Varighed: ca. 90  minutter

Spisning tilbydes før koncerten: Lammeculotte på bagte rodfrugter med persillekartofler og syltede grønne tomater: 150,-

Koncerten arrangeres i samarbejde med foreningen “Jazzhouse Classic”, der består af personer fra ledelsen og sponsorforeningen fra Copenhagen Jazzhouses’ guldalder.


Salsbaren er lukket – køb dine drikkevarer på forhånd:

Når du køber billet til koncerten får du mulighed for at bestille/købe cafévarer under billetkøbsprocessen.
Har du allerede købt billet(ter) skal du købe dine cafévarer her:  https://baltoppenlive.dk/#select/90535/78.
Har du købt billetter til andre end dig selv, så køb også cafévarer til dit selskab. På den måde kan vi matche dit navn, pladsnummer og cafévarekøbet finder vej til dig og dit evt. selskab.
Køb disse cafévarer senest lørdag d. 15/5  kl. 10:00.


Vedr. COVID-19 og billetkøb:

Baltoppen LIVE følger myndighedernes retningslinjer for kulturinstitutioner, og det er derfor trygt og sundhedsmæssigt forsvarligt at besøge os.

Grupper, der i forvejen har ”tæt kontakt”, kan sidde ved sammenhængende sæder.

Enkeltpersoner eller grupper, der ikke har ”tæt kontakt” med andre, kommer til at sidde med én plads ledig på hver side af den eller de pladser, der købes.

Når du køber billetter, skal du derfor købe billetter til de personer i din gruppe, der kan sidde tæt sammen, i ét køb.

Køber du også billetter på vegne af andre, som du, eller dem du må sidde tæt sammen med, ikke kan sidde tæt sammen med – bedes du købe disse billetter i et andet køb.

Vi tager forbehold for, at vi ikke kan garantere de eksakte nummererede siddepladser, der fremgår af de købte billetter. Det kan blive nødvendigt at omplacere publikum efter myndighedernes aktuelle forskrifter. Hvis det bliver aktuelt, vil de berørte publikummer modtage en mail om dette. Bemærk: Mails kan kun sendes til billetkøbere, der har oplyst e-mail.

Vi glæder os til at se dig og dine kulturoplevelsesbekendte på Baltoppen LIVE!

Gyldigt coronapas skal fremvises.
Husk at medbringe mundbind. 

Se mere om hvordan vi passer på dig her. 

Del

Lennart Ginman. Foto: Jacob Crawfurd.

Thomas Blachman. PR-foto.

Carsten Dahl. Foto KASPER KRISTOFFERSEN.

GinmanBlachmanDahl_2019. PR-foto.