29. sep
KL. 19:30

Folk Friends

Musik, Skotsk & Irsk Musikscene

foto/photo: MEDVIND/Bent Sørensen

Folk Friends

Tirsdag 29/9  19:30
Folk Friends

Folk Friends er en folkemusikgruppe fra det vestlige Jylland. Musikken er meget inspireret af irsk / skotsk folkemusik, som står gruppen medlemmer nært. Repertoiret spænder vidt lige fra vemodige ballader til livlige sange at synge med på. Det hele serveres med en spilleglæde ud over det sædvanlige, krydret med små anekdoter og sjove historier fra hverdagen. Nogle historier kan endda være sande. Folk Friends har eksisteret i over 25 år og består af frontmand Svend Erik Larsen, der synger, spiller guitar og bodhran, Hans Jørgen Husted spiller guitar samt Tin whistle og sang mens Lyder Horsted spiller bas og synger kor.

140,-
Siddepladser på Balkon
Skotsk/Irsk Musikscene

Spisning: (Fra kl. 17:30); Farseret kyllingebryst serveret med kartoffeltærte, champignonsauce og grøntsager – 140,-

OBS: Baren er lukket.
Når du køber billet til koncerten får du mulighed for at bestille/købe cafévarer under billetkøbsprocessen.
Har du allerede købt balkonbillet(ter) skal du købe dine cafévarer her: https://baltoppenlive.dk/#select/90535/3.
Har du købt billetter til andre end dig selv, så køb også cafévarer til dit selskab. På den måde kan vi matche dit navn, pladsnummer og cafévarekøbet finder vej til dig og dit evt. selskab.
Har du købt Årsbillet til Skotsk/Irsk Musikscene sæson 2020/2021 skal du også købe dine cafévarer her: https://baltoppenlive.dk/#select/90535/3. Før koncerten laver vi afhentningsborde i salen, så Årsbillethaverne nemt kan finde sine cafévarer.
Køb disse cafévarer senest tirsdag d. 29/9 kl. 10:00.

OBS:
Denne koncert er en del af  ’Skotsk & Irsk Musikscene’, der præsenterer 10 keltiske folkemusikkoncerter i sæsonen fra september til maj – på tirsdage ca. én gang om måneden. Årskortbillet á 550,- for sæson 2020/2021 kan købes online på Billetten.

..

Vedr. COVID-19 og billetkøb:
Baltoppen LIVE følger myndighedernes retningslinjer for kulturinstitutioner, og det er derfor trygt og sundhedsmæssigt forsvarligt at besøge os.

Grupper, der i forvejen har ”tæt kontakt”, kan sidde ved sammenhængende sæder.

Enkeltpersoner eller grupper, der ikke har ”tæt kontakt” med andre, kommer til at sidde med én plads ledig på hver side af den eller de pladser, der købes.

Når du køber billetter, skal du derfor købe billetter til de personer i din gruppe, der kan sidde tæt sammen, i ét køb.

Køber du også billetter på vegne af andre, som du, eller dem du må sidde tæt sammen med, ikke kan sidde tæt sammen med – bedes du købe disse billetter i et andet køb.

Vi tager forbehold for, at vi ikke kan garantere de eksakte nummererede siddepladser, der fremgår af de købte billetter. Det kan blive nødvendigt at omplacere publikum efter myndighedernes aktuelle forskrifter. Hvis det bliver aktuelt, vil de berørte publikummer modtage en mail om dette. Bemærk: Mails kan kun sendes til billetkøbere, der har oplyst e-mail.

Vi glæder os til at se dig og dine kulturoplevelsesbekendte på Baltoppen LIVE!

Se mere om hvordan vi passer på dig her. 

Del