3. maj
KL. 20:00

Ellen Andersson Quartet (SE/DK)

Musik

Ellen Andersson. PR-foto.

Ellen Andersson Quartet (SE/DK)

Ellen Andersson

Dette arrangement er aflyst pga myndighedernes forlængede nedlukning af teatre, koncertsale m.m. til og med d. 5 maj.

Mail om aflysningen udsendes til billethavere d. 26. april.

Erstatningsdato. Originale billetter til den oprindelige planlagte – men udskudte – koncert d. 23/1, 2021 er gyldige. Samme pladsnumre er gældende. Købte spisningsbilletter samt købte cafévarer overføres også til denne nye arrangementsdato.
Husk mundbind til og fra dit sæde.

 

Mandag 3/5  20:00
Ellen Andersson Quartet (SE/DK)
En ny verdensstjerne

 

Den svenske jazzsangerinde Ellen Andersson, der denne aften gæster Baltoppen LIVE, har på rekordtid markeret sig som et af de største navne på den svenske jazzscene. Hendes anmelderroste debut-udgivelse “I’ll Be Seeing you” fra 2016 belønnedes straks med den mest prestigefyldte jazzpris i Sverige, “Gyllene Skivan”. Det var magasinet OrkesterJournalen, der kårede den som årets bedste jazzudgivelse.

Inden da havde The European Jazz Network udvalgt pladen som én af de 10 bedste jazzudgivelser i Europa i september 2016. Anmeldere kaldte den blandt andet for “en sensation”. Det verdenskendte og anerkendte jazzmagasin Downbeat udgav et interview med Ellen Andersson og satte hende dermed på kortet – også udenfor Europa.

“En ny verdensstjerne”
Ellen Andersson har en af de mest personlige og særprægede stemmer i skandinavisk jazz lige nu. Med sublim tekstformidling, melodifortolkning og improvisation lader hun alvor og tradition møde leg og nutid, med udgangspunkt i det amerikanske standardrepertoire. Med personlige, nyskabende arrangementer er Andersson blevet mødt med begejstring af både publikum og anmeldere. Hun er blandt andet blevet beskrevet som “en ny verdensstjerne”. Det er da heller ikke usandsynligt, at det store talent vil bringe hende langt – også udenfor Europas grænser.

Der arbejdes lige nu på en kommende udgivelse, som Ellen Andersson med band vil præsentere ved denne koncert.

Ellen Andersson – vokal
Jacob Christoffersen – klaver
Thomas Fonnesbæk – bas
Andreas Svendsen – trommer

195,-
Unummererede siddepladser ved nummererede caféborde.
Spisning fra kl. 18:00 kan tilkøbes: Helstegt svinemørbrad med flødestuvede svampe og bagt kartoffeltårn og tyttebærsalat 150,-

Koncerten arrangeres i samarbejde med foreningen “Jazzhouse Classic”, der består af personer fra ledelsen og sponsorforeningen fra Copenhagen Jazzhouses’ guldalder.


Anmeldercitater:

“[…] et menneske med en helt usædvanlig kunstnerisk tyngde.” “Så fremragende er hendes pladedebut, at den for mig at se er den mest bemærkelsesværdige og lovende siden Diana Kralls pladedebut i 1993.”
Ivan Rod, Gaffa

“Det är omöjligt rättvist att en blott 26 år gammal reinkarnation av jazzhistoriens främsta röster ska kunna leverera evergreens med sådan närvaro, värme och skicklighet, att tid och rum nästan helt faller i glömska.”
Maria Dahlström, Ljusnan

“Plötsligt dyker Ellen upp med en debutplatta som måste betraktas som en sensation. Hon behärskar hela den vokala jazzpaletten, från Billie Holidays innerlighet till Nancy Wilsons tryck. Sällan har väl en sångerska varit så efterlängtad. Äntligen!”
Johan Norberg, Tidningen VI

 

Salsbaren er lukket – køb dine drikkevarer på forhånd:
Når du køber billet til koncerten får du mulighed for at bestille/købe cafévarer under billetkøbsprocessen.
Har du allerede købt billet(ter) skal du købe dine cafévarer her:  https://baltoppenlive.dk/#select/90535/45
Har du købt billetter til andre end dig selv, så køb også cafévarer til dit selskab. På den måde kan vi matche dit navn, pladsnummer og cafévarekøbet finder vej til dig og dit evt. selskab.
Køb disse cafévarer senest mandag d. 3/5 kl. 10:00.


Vedr. COVID-19 og billetkøb:

Baltoppen LIVE følger myndighedernes retningslinjer for kulturinstitutioner, og det er derfor trygt og sundhedsmæssigt forsvarligt at besøge os.

Grupper, der i forvejen har ”tæt kontakt”, kan sidde ved sammenhængende sæder.

Enkeltpersoner eller grupper, der ikke har ”tæt kontakt” med andre, kommer til at sidde med én plads ledig på hver side af den eller de pladser, der købes.

Når du køber billetter, skal du derfor købe billetter til de personer i din gruppe, der kan sidde tæt sammen, i ét køb.

Køber du også billetter på vegne af andre, som du, eller dem du må sidde tæt sammen med, ikke kan sidde tæt sammen med – bedes du købe disse billetter i et andet køb.

Vi tager forbehold for, at vi ikke kan garantere de eksakte nummererede siddepladser, der fremgår af de købte billetter. Det kan blive nødvendigt at omplacere publikum efter myndighedernes aktuelle forskrifter. Hvis det bliver aktuelt, vil de berørte publikummer modtage en mail om dette. Bemærk: Mails kan kun sendes til billetkøbere, der har oplyst e-mail.

Vi glæder os til at se dig og dine kulturoplevelsesbekendte på Baltoppen LIVE!

Se mere om hvordan vi passer på dig her. 

Del

Kunstner Hjemmeside

Tjek Ellen Anderssons web

Ellen Andersson. PR-foto.

Ellen Andersson. PR-foto.

Ellen Andersson. PR-foto.

Ellen Andersson. PR-foto.

Ellen Andersson. PR-foto.