8. sep
KL. 19:30

Deas

Musik, Skotsk & Irsk Musikscene

Deas

Deas

Tirsdag 8/9  19:30
Deas

Deas er en prisvindende københavnsk kvartet som excellerer i traditionel irsk folkemusik fremført “au natural” på violin, fløjter, guitar, bouzouki og bodhrán. Repertoiret består overvejende af medrivende instrumentalmusik krydret med smukke sange og solistiske indslag – præcis som man vil kunne opleve det på en god “session” i Irland.

Bandets medlemmer er flasket op på irsk musik, og har alle været på adskillige studie-rejser til “den grønne ø” for at dyrke musikken dér hvor den kommer fra! – For eksempel bosatte orkesterets kvindelige halvdel sig en kort årrække i Galway på Irlands vestkyst hvor de ernærede sig ved at spille på gaden.

I 2015 modtog bandet Dansk Musiker Forbunds talentpris, og med talrige optrædener i bagagen på danske spillesteder og folk-festivaller er Deas blevet garant for en nærværende, hyggelig og sjældent autentisk musikoplevelse, som man med fordel vil kunne nyde over et godt glas øl.

CLARA LYDOM: Violin & sang
SARA FREDBERG: Trætværfløjte
SØREN GYLLSTRÖM: Guitar & irsk bouzouki
MADS KJØLLER-HENNINGSEN: Bodhran og fløjter

140,-
Siddepladser på Balkon
Skotsk/Irsk Musikscene

Spisning: (Fra kl. 17:30) 140,- Birkesbagt laks på rodfrugtsjulienne  med Limesauce og Persillekartofler lille tomatsalat.

OBS: Baren er lukket.
Når du køber billet til koncerten får du mulighed for at bestille/købe cafévarer under billetkøbsprocessen.
Har du allerede købt balkonbillet(ter) skal du købe dine cafévarer her: https://baltoppenlive.dk/#select/90535/1.
Har du købt billetter til andre end dig selv, så køb også cafévarer til dit selskab. På den måde kan vi matche dit navn, pladsnummer og cafévarekøbet finder vej til dig og dit evt. selskab.
Har du købt Årsbillet til Skotsk/Irsk Musikscene sæson 2020/2021 skal du også købe dine cafévarer her: https://baltoppenlive.dk/#select/90535/1. Før koncerten laver vi afhentningsborde i salen, så Årsbillethaverne nemt kan finde sine cafévarer.
Køb disse cafévarer senest tirsdag d. 8/9 kl. 10:00.

OBS:
Denne koncert er en del af  ’Skotsk & Irsk Musikscene’, der præsenterer 10 keltiske folkemusikkoncerter i sæsonen fra september til maj – på tirsdage ca. én gang om måneden. Årskortbillet á 550,- for sæson 2020/2021 kan købes online på Billetten.

..

Vedr. COVID-19 og billetkøb:
Baltoppen LIVE følger myndighedernes retningslinjer for kulturinstitutioner, og det er derfor trygt og sundhedsmæssigt forsvarligt at besøge os.

Grupper, der i forvejen har ”tæt kontakt”, kan sidde ved sammenhængende sæder.

Enkeltpersoner eller grupper, der ikke har ”tæt kontakt” med andre, kommer til at sidde med én plads ledig på hver side af den eller de pladser, der købes.

Når du køber billetter, skal du derfor købe billetter til de personer i din gruppe, der kan sidde tæt sammen, i ét køb.

Køber du også billetter på vegne af andre, som du, eller dem du må sidde tæt sammen med, ikke kan sidde tæt sammen med – bedes du købe disse billetter i et andet køb.

Vi tager forbehold for, at vi ikke kan garantere de eksakte nummererede siddepladser, der fremgår af de købte billetter. Det kan blive nødvendigt at omplacere publikum efter myndighedernes aktuelle forskrifter. Hvis det bliver aktuelt, vil de berørte publikummer modtage en mail om dette. Bemærk: Mails kan kun sendes til billetkøbere, der har oplyst e-mail.

Vi glæder os til at se dig og dine kulturoplevelsesbekendte på Baltoppen LIVE!

Se mere om hvordan vi passer på dig her. 

Del

Kunstner Hjemmeside

Besøg Deas