2. jun
4. jan (2022)
KL. 19:00

Blærerøven 2.0 – En underholdende aften med Mads Christensen

Tikko - Foredrag

Mads Christensen. Foto: TIKKO.

Blærerøven 2.0 – En underholdende aften med Mads Christensen

Tikko

TIKKOs foredrag  “Blærerøven 2.0”  er blevet udsat til tirsdag 4. januar 2022 kl. 19:00.

Gæster med købte billetter vil blive kontaktet direkte af arrangøren TIKKO.

Onsdag 2/6  19:00
Blærerøven 2.0
En underholdende aften med Mads Christensen
Foredrag – TIKKO

Glæd dig til en underholdende og hudløs ærlig aften i selskab med hele Danmarks blærerøv. Mads Christensen tager pulsen på tidens tendenser – hvad sker der omkring os, og hvor er vi mon på vej hen?

Der er gået mere end 20 år, siden Mads Christens bestseller Den store blærerøv ramte boghylderne og blev allemandseje blandt danske mænd. Titlen Blærerøven har hængt ved den nu 55-årige entertainer, foredragsholder og forfatter, som stadig er ligeså rap i sin skarpe og til tider kontroversielle replik.

Blærerøven har rundet de 50!
MeToo, IKEA, utroskab, motorcykler og økologi
Siden succesen med den første udgave af Den store blærerøv er Mads Christensen blevet far til tre, har rundet de 50 og har for nylig måtte sande, at den rolle, han de sidste 20 år har positioneret sig som – monogam ægtemand og far med et solidt og retvisende moralsk kompas – er krakeleret. Det er derfor en mere moden og sårbar blærerøv, der deler ud af sine betragtninger om alt fra MeToo-debatten, mandens tredje alder, IKEA, venskaber, økologi, utroskab, motorcykler, livet, døden og meget mere.

Mads Christensen
Glæd dig til at opleve den perfekte entertainer! Mads Christensen er kendt for at levere stilsikre anekdoter og underholdende betragtninger om livet på godt og ondt. Den vellidte mediepersonlighed er særligt kendt for medvirken i det legendariske radioprogram Mads og Monopolet, hvor han hurtigt tænkende, velformuleret og hudløst ærligt går i kødet på danskernes dilemmaer. Han er desuden bl.a. fast klummeskribent på Berlingske, ivrig debattør og tidligere moderedaktør på Euroman.

Vi ses til en underholdende, provokerende og tankevækkende aften!

Advarsel! Stor risiko for politisk ukorrekthed 🙂

259 – 309,- (+ gebyr 30,-)
Siddepladser på nummererede stolerækker
Varighed: 2 timer
Mere info: https://www.tikko.dk/event/blaereroeven-mads-christensen-ballerup-5193/


Salsbaren er lukket – køb dine drikkevarer på forhånd:

Du bedes købe dine cafévarer her: https://baltoppenlive.dk/#select/90535/82
Har du købt billetter til andre end dig selv, så køb også cafévarer til dit selskab. På den måde kan vi matche dit navn, pladsnummer og cafévarekøbet finder vej til dig og dit evt. selskab.
Køb disse cafévarer senest onsdag d. 2/6 kl. 10:00.


Vedr. COVID-19 og billetkøb:

Baltoppen LIVE følger myndighedernes retningslinjer for kulturinstitutioner, og det er derfor trygt og sundhedsmæssigt forsvarligt at besøge os.

Grupper, der i forvejen har ”tæt kontakt”, kan sidde ved sammenhængende sæder.

Enkeltpersoner eller grupper, der ikke har ”tæt kontakt” med andre, kommer til at sidde med én plads ledig på hver side af den eller de pladser, der købes.

Når du køber billetter, skal du derfor købe billetter til de personer i din gruppe, der kan sidde tæt sammen, i ét køb.

Køber du også billetter på vegne af andre, som du, eller dem du må sidde tæt sammen med, ikke kan sidde tæt sammen med – bedes du købe disse billetter i et andet køb.

Vi tager forbehold for, at vi ikke kan garantere de eksakte nummererede siddepladser, der fremgår af de købte billetter. Det kan blive nødvendigt at omplacere publikum efter myndighedernes aktuelle forskrifter. Hvis det bliver aktuelt, vil de berørte publikummer modtage en mail om dette. Bemærk: Mails kan kun sendes til billetkøbere, der har oplyst e-mail.

Vi glæder os til at se dig og dine kulturoplevelsesbekendte på Baltoppen LIVE!

Se mere om hvordan vi passer på dig her. 

Del

Kunstner Hjemmeside

Besøg Tikkos website