11. sep
KL. 20:00

Bisse – Solo

Musik

Bisse – Solo

Bisse

Fredag 11/9  20:00
Bisse – Solo

Bisse – Thorbjørn Radisch Bredkjær – har på rekordtid formået at udmærke sig som én af Danmarks mest excentriske og produktive sangskrivere. Hans output er nærmest eksplosivt. I løbet af få år, har Bisse udgivet 10 albums, der tilsammen har gjort ham til både kult og anmelderdarling. Han har modtaget et hav af priser og optrådt på de største festivaler og scener. Han er blevet sammenlignet med både CV Jørgensen og David Bowie. Fornyligt sprang han også ud som skuespiller og er blevet Reumert-nomineret som “Årets mandlige ensemblerolle” for sin medvirken i Teaterdramaet “Helligtrekongersaften” på Odense Teater.

På Baltoppen LIVE optræder han solo. Man vil få en tæt oplevelse med kunsteren når han smider facaden. Forvent en magisk liveoptræden og en livsbekræftende koncert.

160,-
Unummerede siddepladser ved nummerede caféborde.

 

OBS: Baren er lukket.
Når du køber billet til koncerten får du mulighed for at bestille/købe cafévarer under billetkøbsprocessen.
Har du allerede købt billet(ter) skal du købe dine cafévarer her: https://baltoppenlive.dk/#select/90535/5.
Har du købt billetter til andre end dig selv, så køb også cafévarer til dit selskab. På den måde kan vi matche dit navn, pladsnummer og cafévarekøbet finder vej til dig og dit evt. selskab.
Køb disse cafévarer senest fredag d. 11/9 kl. 10:00.

 

Vedr. COVID-19 og billetkøb:
Baltoppen LIVE følger myndighedernes retningslinjer for kulturinstitutioner, og det er derfor trygt og sundhedsmæssigt forsvarligt at besøge os.

Grupper, der i forvejen har ”tæt kontakt”, kan sidde ved sammenhængende sæder.

Enkeltpersoner eller grupper, der ikke har ”tæt kontakt” med andre, kommer til at sidde med én plads ledig på hver side af den eller de pladser, der købes.

Når du køber billetter, skal du derfor købe billetter til de personer i din gruppe, der kan sidde tæt sammen, i ét køb.

Køber du også billetter på vegne af andre, som du, eller dem du må sidde tæt sammen med, ikke kan sidde tæt sammen med – bedes du købe disse billetter i et andet køb.

Vi tager forbehold for, at vi ikke kan garantere de eksakte nummererede siddepladser, der fremgår af de købte billetter. Det kan blive nødvendigt at omplacere publikum efter myndighedernes aktuelle forskrifter. Hvis det bliver aktuelt, vil de berørte publikummer modtage en mail om dette. Bemærk: Mails kan kun sendes til billetkøbere, der har oplyst e-mail.

Vi glæder os til at se dig og dine kulturoplevelsesbekendte på Baltoppen LIVE!

Se mere om hvordan vi passer på dig her. 

Del

Kunstner Hjemmeside

Besøg Bisses web