8. okt
KL. 20:00

Ballerup Music LIFE #4 – Sebastian Dahl feat. Ria Qvist + M.A.S.K.

Musik

Sebastian Dahl. Foto Kimmie Mie Winther Rasmussen.

Ballerup Music LIFE #4 – Sebastian Dahl feat. Ria Qvist + M.A.S.K.

Sebastian Dahl

Torsdag 8/10  20:00
Ballerup Music LIFE #4
Sebastian Dahl feat. Ria Qvist og M.A.S.K.

Oplev Ballerups egen trubadur Sebastian Dahl, når han inviterer publikum med på en rejse med det bedste fra den lokale musikscene. Han vil som vært på denne aften invitere to af Ballerups lokale kunstnere med til Baltoppen LIVEs sal, hvor de alle tre igennem følsomme fortællinger, medrivende stemning og skøn musik vil stille publikum spørgsmålet: Kan musik stadig røre os?

Sebastian Dahl har selv i mange år oplevet, hvordan musik kan røre os. Han bruger nemlig selv musikken meget terapeutisk og har altid gjort dette. Han åbner sit hjerte i sin musik og skrive ned, det han mærker. Til koncerterne sætter han sig sårbart ned med sin guitar og fortæller sin historie igennem sin musik. Og igennem årene har han erfaret, at han ikke er den eneste med en historie. Vi har nemlig alle vores historier.

Ria Qvist:
Ria Qvist er en ung upcomming artist og er nu klar til, som solo artist, at indtage de danske musikscener med sine eventyrlige og følsomme tekster. Trods sine kun 23 år har hun allerede over 16 års erfaring i den danske musikbranche. Senest har hun været en del af bandet Lazía, hvor hun var guitarist og forsanger. Musikalsk har hun bevæget sig inde for bl.a. protestgenren og går nu i retning af et mere eventyrligt musikalsk univers med et sus af mystik. Ria Qvist er blandt andet inspireret af musiker, sanger og sangskriver Sebastian, som også har givet hendes stemme rosende ord med på vejen. Ria Qvist er kendt for sit nærvær og evne til at skabe en tæt kontakt til sit publikum med sin klare stemme og levende tekster. Ria Qvist glæder sig til at præsentere splinternyt materiale og tage publikum med på en eventyrlig rejse.

M.A.S.K.:
M.A.S.K er et Modern Hard Rock band som består af 4 medlemmer: Marck på Trommer, Alexander på Guitar, Simon på Bas og Katrine (IK) som forsangerinde. Bandet har eksisteret i lidt over 2 år, og på den tid har de udgivet deres debut EP, derudover arbejder de på en masse nyt materiale. M.A.S.K tager meget præg af at blande genre og skaber derigennem deres egen unikke lyd som rammer det helt rigtige sted, hvilket de lige præcis formår at gøre gennem deres fængende melodier og vilde vokaler. M.A.S.K. er klar til at hoppe ud af deres komfortzone og give deres absolut bedste akustiske koncert, så det er bare om at være klar! 
Mere: https://www.facebook.com/M.A.S.K.banddk/

 

50,-
Varighed: ca. 3 x 35 minutter
Unummererede siddepladser i salen

 

Salsbaren er lukket – køb dine drikkevarer på forhånd:
Når du køber billet til koncerten får du mulighed for at bestille/købe cafévarer under billetkøbsprocessen.
Har du allerede købt billet(ter) skal du købe dine cafévarer her: https://baltoppenlive.dk/#select/90535/14.
Har du købt billetter til andre end dig selv, så køb også cafévarer til dit selskab. På den måde kan vi matche dit navn, pladsnummer og cafévarekøbet finder vej til dig og dit evt. selskab.
Køb disse cafévarer senest torsdag d. 8/10 kl. 10:00.

Vedr. COVID-19 og billetkøb:
Baltoppen LIVE følger myndighedernes retningslinjer for kulturinstitutioner, og det er derfor trygt og sundhedsmæssigt forsvarligt at besøge os.

Grupper, der i forvejen har ”tæt kontakt”, kan sidde ved sammenhængende sæder.

Enkeltpersoner eller grupper, der ikke har ”tæt kontakt” med andre, kommer til at sidde med én plads ledig på hver side af den eller de pladser, der købes.

Når du køber billetter, skal du derfor købe billetter til de personer i din gruppe, der kan sidde tæt sammen, i ét køb.

Køber du også billetter på vegne af andre, som du, eller dem du må sidde tæt sammen med, ikke kan sidde tæt sammen med – bedes du købe disse billetter i et andet køb.

Vi tager forbehold for, at vi ikke kan garantere de eksakte nummererede siddepladser, der fremgår af de købte billetter. Det kan blive nødvendigt at omplacere publikum efter myndighedernes aktuelle forskrifter. Hvis det bliver aktuelt, vil de berørte publikummer modtage en mail om dette. Bemærk: Mails kan kun sendes til billetkøbere, der har oplyst e-mail.

Vi glæder os til at se dig og dine kulturoplevelsesbekendte på Baltoppen LIVE!

Se mere om hvordan vi passer på dig her. 

Del

Kunstner Hjemmeside

Besøg Sebastians web

Ria Qvist. PR-foto.

M.A.S.K. PR-foto.