15. maj
KL. 19:30

Forpremiere på KrebsFalch “kalder sommeren tilbage”

Musik

Krebs &_Falch. PR-foto.

Forpremiere på KrebsFalch “kalder sommeren tilbage”

Onsdag 15/5 2024  19:30
Forpremiere på KrebsFalch “kalder sommeren tilbage”
Koncert for vores webbesøgende gæster

Poul Krebs og Michael Falch har udsigt til en totalt udsolgt intim akustisk “Tomandstur” i foråret 2024, efter 8 års pause som musikalske makkere.

I anledning af den kommende tur udsendte de singlen “Kalder drømmene tilbage” i august 2023.

“Det hedder sig jo, at der skal gå mindst syv år mellem hvert eventyr, og vi har da været lidt igennem hver især, siden vi sidst stod der sammen”, siger Poul Krebs.

Nu har de også annonceret en sommertur i 2024, hvor de bliver backet op af deres fælles band bestående af Vicky Singh på guitar, Troels Skjærbæk på bas, Mikkel Reumert Damgaard på keyboards og Peter Dombernowsky bag trommerne. På sommerturen vil KrebsFalch og deres fælles band fokusere på de største sange i nye friske forklædninger.

Krebs og Falch har hver for sig leveret sange og hits til danskerne de sidste 4-5 årtier altid med masser af varme, humor og længsel i luften. Der opstår altid en helt særlig ånd mellem de to, når de står på en scene sammen.

Sommerturen smugstartes som en særlig koncert på Baltoppen LIVE, kun for særlige udvalgte gæster, der eksklusivt bliver tilbudt at købe en billet. Du er som besøgende på vores web én af de udvalgte 🙂

Standardprisen er 435,-. Men et begrænset antal billetter sælges til en særpris á 405,- efter først-til-mølle-princippet.

Der bliver magi i luften i Ballerup denne forårsaften.

435,-
Unummererede ståpladser / siddepladser på balkon.
Varighed ca. 75 minutter uden pause.
Caféen åbner kl. 18:00.
Dørene til salen åbnes kl. 18:30.

KrebsFalch: Ramt af kunst, krig og kriser!
Kom med backstage, hvor Poul Krebs og Michael Falch fortæller, hvorfor de to igen står på scenen sammen – om behovet for venskab, samarbejde og håb: Vi må ikke miste hinanden! Lyt med på DR P1.

Del

Krebs &_Falch. PR-foto.