27. okt
KL. 19:30

Den Gerrige

Folketeatret - TEMA - teater i Baltoppen

Den Gerrige. PR-foto: Folketeatret.

Den Gerrige

Folketeatret

Tirsdag 27/10  19:30
Den Gerrige
En klassisk komedie om nærighed og kærlighed
Folketeatret

Den gerrige Harpagon kan slet ikke tøjle sin angst for, at nogen skal stjæle fra ham. Hans mistænksomhed driver gæk med ham, og han dækker febrilsk over, at han har en stor pengekiste gravet ned i sin have. Hans børn og tjenere er opdraget til at spare, hvor der spares kan: „Hvorfor dog gå med paryk, når man kan nøjes med sit eget hår, der gror ganske gratis“. Harpagon er en gnier af den værste slags, som elsker sine penge højere end sine børn.

Med dette klassiske udgangspunkt er scenen sat for en morsom forviklingskomedie, hvor de to søskende allierer sig med deres tjenere og med giftekniven Frosine for at slippe fri af deres fars tyranni og få lov til at gifte sig med dem, de elsker. For i en ægte komedie ender de rette med at ægte hinanden. Harpagon forbliver gift med sine penge; han tager ikke ved lære og må derfor gøres til grin til glæde for alle, der elsker en god komedie.

Medvirkende: Kristian Holm Joensen, Mette Horn, Kristian Boland, Alexander Mayah Larsen, Jacob Weble, Mathilde Arcel Fock, Mads Reuter, Sofia Cukic og Troels Malling.

Dramatiker: Moliére.
Instruktion & bearbejdelse: Geir Sveas.

Spisning (fra kl. 17:30): Farseret svinemørbrad på timianbagte gulbeder med fyldte kartoffelröstibåden 150,-

Løssalg: 275,-
Abonnent: 220,-
Under 25 år: 125,-

Arr. TEMA – teater i Baltoppen

 

Salsbaren er lukket – køb dine drikkevarer på forhånd:
Når du køber billet til koncerten får du mulighed for at bestille/købe cafévarer under billetkøbsprocessen.
Har du allerede købt billet(ter) skal du købe dine cafévarer her: https://baltoppenlive.dk/#select/90535/16.
Har du købt billetter til andre end dig selv, så køb også cafévarer til dit selskab. På den måde kan vi matche dit navn, pladsnummer og cafévarekøbet finder vej til dig og dit evt. selskab.
Køb disse cafévarer senest tirsdag d. 27/10 kl. 10:00.

 

OBS:
Denne forestillingen er en del af TEMAs abonnementsserie i sæson 20/21. Når man har betalt abonnementsgebyret på 125 kr. pr. sæson – klik her for køb –  kan man opnå rabat. Medlemmer kan opnå flg. billetpriser:
– 220 kr. (siddeplads i salen og på balkonen)
– 125 kr. (unge under 25 år)
Rabatten opnås, når man køber billetter til mindst 3 af sæsonens forestillinger.

TEMA håndterer evt. udfordringer med antal gæster samt sikker seating i relation til Covid-19. Se mere om TEMA: https://baltoppenlive.dk/om-baltoppenlive/tema-teater-i-baltoppen/

Del

Kunstner Hjemmeside

Besøg Folketeatrets hjemmeside