23. mar
KL. 20:00

Cuadro Sevilla (ES)

Dans, Musik, Ny-folk

Cuadro Sevilla (ES). PR-foto.

Cuadro Sevilla (ES)

Lørdag 23/3  20:00
Cuadro Sevilla (ES)
Autentisk Flamenco – Nyfolk

Cuadro Sevilla er en flamencogruppe med tre unge upcoming flamencoartister under ledelse af guitaristen og maestroen Antonio Gamez.
Det bliver en koncert med sprudlende og frisk flamenco i den traditionelle form hvor dansen kommer i fokus men hvor der også bliver givet plads til sangere og guitarist på solistpladsen – masser af energi, passion og temperament.

Irene Rueda: Dans
Cristina de Tovar: Sang
Juan de Mairena: Sang
Antonio Gamez: Guitar

180,-
Siddepladser på stolerækker.

Mulighed for tilkøb af spisning før koncerten: Spansk lammekølle med ovnstegte kartofler og grøntsager: 150,-

Rabattilbud:
Køb 3 x flamenco arrangementer for 300,-
Spar: 240,-
Køb de 3 billetter samlet her: https://baltoppen.billetten.dk/index/eventdetails/eventno/79136

Lørdag 23/3  20:00
Cuadro Sevilla (ES)
Se mere: https://baltoppenlive.dk/arrangement/cuadro-sevilla-es/

Fredag 5/4  20:00
Flamenco y Aires Latinos
Se mere: https://baltoppenlive.dk/arrangement/flamenco-y-aires-latinos/

Fredag 3/5  20:00
Paco de Lucia Tribute Concert
Se mere: https://baltoppenlive.dk/arrangement/paco-de-lucia-tribute-concert/

Vi reserverer plads til dig og du bliver anvist siddeplads ved indgangen.


Arrangementet er en del af projektet Nye Stemmer.

Nye Stemmer Logo – Klik her for at komme til Nye Stemmers Facebookside.

Koncerten gennemføres i samarbejde med den danske flamencomusiker, bandleder, komponist og musikentrepreneur Poul Jacek Knudsen.


Om de optrædende:

Irene Rueda
har studeret på conservatorio profesional de danza de Granada og Conservatorio de Danza “Reina Sofía” de Granada. Irene Rueda vandt i 2017 prisen Segundo Premio VI Concurso de Baile Flamenco Villa Rosa.

Cristina de Tovar
startede egentlig sin karriere som danser men besluttede at uddanne sig til sanger på Fudación Cristina Heeren. Hun har som sanger bl.a. medvirket i forestillingen Poemas de Cante Jondo (Den dybe sangs poesi) med Cristina Hoyos kompagni (C.H. medvirker i den spansk instruktør Carlos Saura´s film Carmen). Hun har vundet 1. præmie i sangstilen seguirillas i Festival Internacional del Cante de Las Minas og vundet flere 1. premier i forskellige sang konkurrencer for unge sangere.

Juan de Mairena
er p.t. bl.a. 1. sanger i Compañia María Pagés (M.P. deltog som flamencodanser i den første store Riverdance forestilling som turnerede verden rundt og i Carlos Saura´s film Flamenco). Han har vundet 1. præmie i Concurso National de Cante Jondo Antonio Mairena og flere 1. præmier i forskellige sang konkurrencer for unge sangere.

Antonio Gamez
er både guitarist og komponist og har siden han var helt ung været i kontakt med den generation af guitarister som i 80´erne revolutionerede flamencoguitar spillet fuldstændig. Han har akkompagneret nogle af de største flamenco-sangere og -dansere og har turneret med forskellige kompagnier  i bl.a. Japan og Frankrig. Han underviser på Taller Flamenco i Sevilla og har givet internationale workshops i bl.a. København.
Han er i øjeblikket meget efterspurgt i flamenco klubber og bliver ofte valgt som guitarist af unge kunstnere, der laver deres debut som sangere eller dansere.

Del

Danseren Irene Rueda. Pr-foto.

Danseren Irene Rueda. Pr-foto.