MEDVIRKENDE SØGES!

MEDVIRKENDE SØGES!

Vil du være med som medvirkende til en hyggelig, sjov og eftertænksom aften fredag 24. februar kl. 19:30, hvor to generationer af lokale fra Ballerup mødes i en underholdende blanding af quizshow, battle og teater?

Performanceteatret Liminal søger 5 personer i alderen 16-23 år, og 5 personer over 65 år, som har lyst til at kaste sig ud i det sjove og anderledes projekt på Baltoppen LIVE.

Der er et par forberedende prøver forud for selve showet. Al deltagelse er på frivillig basis, men vi kan love dig nogle sjove timer i selskab med gode mennesker, forplejning, og nogle fede præmier til både vindere og tabere.

Lidt om Battle of the Generations
Battle of the Generations har fokus på hvem vi er og hvad der forbinder og deler os på tværs af generationerne. Køn, alder, lokale tilhørsforhold, politik, kulturelle normer og virkelighedsforståelse bliver sat i og på spil i quizshowet, hvor udvalgte lokale borgere deltager aktivt på scenen. Måske er det din nabo, en klassekammerat eller én, du dyrker en fritidsinteresse med?

De to hold af lokale fra Ballerup kommer på scenen i Baltoppen LIVE sammen med aftenens værter, performerne Erik Pold og Pernille Koch, som også står bag projektet sammen med iscenesætter Adelaide Bentzon. Holdet er alle tre sidst i fyrrene og repræsenterer generation X, generationen midt imellem de konkurrerende hold.

Har du lyst til at dyste med? Eller vil du bare gerne høre mere, så skriv til Pernille og Erik på info@liminal.dk. Eller ring til Adelaide på: 22 91 03 78.

Du kan også komme med til quizzaftenen som publikum. Se mere på vores hjemmeside:www.baltoppenlive.dk/arrangement/battle-of-the-generations

Se et indslag fra en tidlige “Battle of the Generations” lavet af TV2 Fyn: https://www.tv2fyn.dk/artikel/gameshow-kan-20-aarige-besejre-60-aarige.