10. okt
KL. 20:00

Ytringspligt

Michael Schøt - Comedy

Foto: fbi.dk

Ytringspligt

Begavet og sjovt nyt one man show
Michael Schøt

 

Lørdag 10/10 2015  20:00

Løssalg 170,-

Siddepladser ved caféborde

Varighed: 2 x 45 min og en pause

Sandwich kan købes i caféen

Happy Hour i caféen efter showet

 

FBI-komikeren Michael Schøt fyrer op under ytringsfriheden i begavet og sjovt nyt one man show.

Michael Schøt har på få år opnået status som en af landets mest populære samfundskritiske komikere. Han engagerer sig aktivt i samfundsdebatten, finkæmmer for politiske selvmål og dobbeltmoral og konverterer det hele til forrygende morsomt stand-up-materiale, som man kan forholde sig til. Det er indtil videre blevet til tre one man shows samt Schøtministeriets NyUgesTale, der hver uge følges af mange tusinde på heltnormalt.dk.

I sit 4. one man show kaster Schøt endnu engang et satirisk blik på det danske samfund. Alle danskere er enige om, at vi har ytringsfrihed og vi bruger den med stor iver til at kritisere alt og alle – undtagen os selv. En klassisk dansk familiefest er jo selvcensurens højborg, en buffet af usagte sandheder og hvide løgne. Men falder snakken på muslimer, så skal sandhederne nok komme på bordet, hårdt og kontant, for vi har jo ytringsfrihed! Men spørgsmålet er, om der ikke følger en pligt med. En pligt til at bruge ytringsfriheden på os selv også?

Det kan du vurdere, når Michael Schøt eksercerer sin ytringsret og udfordrer din forståelse af begrebet ytringsfrihed i Ballerup.

Schøts mange vælgere kan glæde sig til endnu en omgang begavet humor for fuld udblæsning!

Del

Kunstner Hjemmeside

Besøg Schøtministeriets NyUgesTale