13. sep
KL. 19:30

The Yellow House All-Star Band (SCO/UK)

Sam Kelly Trio - Musik, Skotsk & Irsk Musikscene

The Yellow House All-Star Band. PR-foto.

The Yellow House All-Star Band (SCO/UK)

Sam Kelly, Jack Badcock & Ciarán Ryan fra Dallahan, Ainsley Hamill fra Barluath og Toby Shaer fra Sam Kellys Lost Boys.
Sam Kelly Trio

Tirsdag 13/9  19:30
The Yellow House All-Star Band (SCO/UK)
Sam Kelly, Jack Badcock & Ciarán Ryan fra Dallahan, Ainsley Hamill fra Barluath og Toby Shaer fra Sam Kellys Lost Boys.
Et håndplukket orkester med fem topklassemusikere sammensat i anledning af Yellow House Bookings 10-års jubilæumsprogram.

I anledning af, at Yellow House Booking i 2022 fejrer 10-års jubilæum, har Henrik Widell håndplukket tre stærke sangere og ladet dem flankere af to musikalske naturbegavelser i forvisning om, at de tilsammen vil byde på en enestående musikalsk oplevelse.

De fem bandmedlemmer i The Yellow House All-Star Band er:

Jack Badcock – en fremragende sanger og guitarist, mest kendt fra Dallahan, men også med en meget stærk soloudgivelse på sit CV. Har turneret flere gange i Danmark, bl.a. med Larsa og førnævnte Dallahan.

Ciaran Ryan – et musikalsk naturtalent, der mestrer de fleste strengeinstrumenter. En særdeles ferm banjospiller. Ligesom Jack medstifter af Dallahan og Larsa. Besøgte bl.a. Danmark i en duo med Jack i 2013, vores kun anden turné!

Sam Kelly – en formidabel sanger, et absolut topnavn på den engelske folkscene og et af vores mest efterspurgte navne. Tog Tønder Festival med storm sammen med sit band The Lost Boys i både 2017 og 2018.

Ainsley Hamill – en fabelagtig sangerinde, der både synger på engelsk, skotsk og gælisk. Har flere gange turneret i Danmark som forsanger i Barluath og samarbejder også med bl.a. Fourth Moon. Har en lovende solokarriere på vej.

Toby Shaer – ligesom Ciaran en mester på et utal af strengeinstrumenter og dertil fløjte m.v. Fast bestanddel af Sam Kelly & The Lost Boys, har desuden spillet med bl.a. John McCusker, John Doyle m.v. Har på det seneste arbejdet en del sammen med Ainsley på hendes soloprojekt.

Baltoppen LIVE ønsker Henrik Widell fra Yellow House Booking tillykke med jubilæet og ser frem til et brag af en koncert med de håndplukkede musikere.

150,-
Siddepladser på balkon
Skotsk/Irsk Musikscene

Spisning kan tilkøbes (fra kl. 18:00): Baltoppen LIVEs koncert buffet: 180,-

Denne koncert er en del af ’Skotsk & Irsk Musikscene’, der præsenterer 10 keltiske folkemusikkoncerter i sæsonen fra september til maj – på tirsdage ca. én gang om måneden. Årskortbillet for sæson 2022/2023 kan købes her:
https://baltoppen.billetten.dk/index/eventdetails/eventno/102748

 

Del

Kunstner Hjemmeside

Besøg Sam Kelly

The Yellow House All-Star Band. PR-foto.

PR-foto: Yellow House Booking.