15. mar
KL. 10:00

WORKSHOP MED DON GNU – N.A.R.G.

Don*Gnu - Dans, Workshop

N.A.R.G. PR-foto: Don Gnu

WORKSHOP MED DON GNU – N.A.R.G.

Balance og samarbejde på DEN GIGANTISKE VIPPESCENE. Prøv det selv ... før du oplever det!
Don*Gnu

 

I forbindelse med at DON GNU opfører N.A.R.G. – North Arena Rumble Game på Baltoppen LIVE tirsdag 15. marts 2016 kl 20:00 tilbyder kompagniet og Baltoppen LIVE en dag, hvor der bliver sat fokus på balance og samarbejde på DEN GIGANTISKE VIPPESCENE.

 

Workshoppens varighed: ca. 1 time

Tid: Tirsdag 15. marts 2016 i tidsrummet mellem kl. 11:00 – 16:00, efter aftale.

14:00 – 15:00: Reserveret til Borupgaard Gymnasium

15:00 – 16:00: Reserveret til Borupgaard Gymnasium

 

Målgruppe: Klasser eller grupper fra gymnasier, VUC, HF, højskoler, Folkeskolens 10ende klasse, personaleafdelinger fra virksomheder eller lign.

Max. ca. 30 deltagere pr. workshop.

Sted: På Baltoppen LIVEs scene.

Pris: 2.000 kr. + moms for 1. workshop.
Ønsker samme institution/virksomhed flere fortløbende workshops, hvis man er flere end 30 deltagere, opnås rabat: 1.500 kr. + moms for den 2. efterfølgende workshop, 1.000 kr. + moms for den 3. efterfølgende workshop.

Yderligere information og tilmelding: Kontakt Baltoppen LIVE på mail baltoppen@baltoppen.dk eller på tlf.: 4477 3060 på hverdage mellem kl. 10-15.

 

Indhold: Inden forestillingen tilrettelægger DON GNU en workshop i at bygge bro mellem en fysisk og en teoretisk forståelse af hvad balance er.

Formålet er at give worksshopdeltagerne en fornemmelse af, at balance ikke er noget der bare nødvendigvis “er”, men derimod noget vi bliver nødt til at skabe gennem samarbejde og individuel handling.

Workshoppen er delt op i to dele. En, med fokus på fysiske øvelser og en mere reflekterende del, der tilsammen giver anledning til en både kropslig og mental erkendelse af, hvad balance er.

Workshoppen kan integreres i forskellige fag og i forskellige sammenhænge med undervisning i andre temaer. Det kan eks. benyttes i Idræt i et forløb om bevægelseslærer eller dans. I samfundsfag i relation til undervisning der undersøger forskellige samfundsmæssige styreformer. Eller i eks. psykologi ift. en undersøgelse af den menneskelige interaktion.

Det forudsættes at workshopdeltagerne oplever N.A.R.G. North Arena Rumble Game, når den spiller samme aften kl. 20:00. Der er muligheder for at opnå grupperabatter via www.teaterbilletter.dk.

Caféen tilbyder den aften fra kl. 18:00 økologisk spisning til 95,-: Tærte med løg og gedeost på sprød salat med godt brød.

Efter forestillingen får workshopdeltagerne mulighed for, under aftertalken i caféen, at tale med danserne og koreograferne og høre lidt om arbejdet med den store vippescene, hverdagen i et internationalt turnerende teater, og om fysisk teater / moderne dans som kunstform, samt spørge ind til det workshopdeltagerne selv gerne vil have uddybet.

Del

Kunstner Hjemmeside

Besøg DON*GNUs website