29. mar
12. apr (2022)
KL. 19:00

Vores vilde verden – foredrag med Helle og Uri Løvevild Golman

Tikko - Alle, Foredrag

PR-foto: Tikko.dk

Vores vilde verden – foredrag med Helle og Uri Løvevild Golman

Tikko

Arrangementer er udsat til tirsdag 12/4 pga sygdom.

Tirsdag 29/3  19:00
Vores vilde verden
Tag med på en eventyrlig rejse med Helle og Uri Løvevild Golman
Foredrag

Glæd dig til en fantastisk rejse til de sidste vilde steder på vores planet og en fascinerende historie om passion, kærlighed og råstyrke!

Uri og Helle Løvevild Golman er naturfotografer og eventyrer. De er bl.a. kendt for TV2-programmet Vores vilde verden og deres imponerende billeder for National Geographic. Uri og Helle står bag projektet Wild, hvor de gennem 25 ekspeditioner på syv forskellige kontinenter har dokumenteret de sidste vilde steder på jorden. Målet med Wild er at sætte fokus på vigtigheden i, at vi passer på vores natur og ikke mindst dyrelivet i den.

Mareridtet i Gabon
Uri og Helle var på den næstsidste planlagte rejse i projekt Wild, da mødet med en tilfældig mand på et marked i det centralafrikanske land Gabon blev indledningen til de to eventyreres hidtil hårdeste og længste ekspedition. Manden stikker Uri 10 gange med en kniv og bringer ham i yderste livsfare, men på trods af ufattelige skader formår læger på et militærhospital i Gabons hovedstad at redde Uris liv.

Passion, kærlighed og styrke
Da Uri vågner på Rigshospitalet efter en uge i koma, kan han hverken tale eller bevæge sig. I dag sidder Uri i kørestol og har genvundet sin tale – og han kæmper videre. Uri og Helles smittende kærlighed til hinanden og naturen samt passionen for deres arbejde har været og er stadig drivkraften i Uris kamp for at komme tilbage til livet.

Grib denne unikke mulighed for at høre Uri og Helle sammen fortælle deres fascinerende historie. De kommer både ind på deres spændende ekspeditioner, den skæbnesvangre dag i Gabon og deres fælles kamp for at komme tilbage til hverdagen. Og selvfølgelig deres arbejde med at sætte fokus på beskyttelse af vores alle sammens natur. Det hele krydres naturligvis med Uri og Helles fantastiske billeder og videoklip.

Vi glæder os til en vild aften!

259,- (+ gebyr 30,-)
Siddepladser på nummererede stolerækker

Varighed: 2 timer

Arrangør: TIKKO

Mere info: https://www.tikko.dk/event/uri-og-helle-loevevild-ballerup-4235/

Del

Kunstner Hjemmeside

Besøg Tikkos website