14. okt
KL. 10:00

Voksen/barn workshop med Cirque Arté Diem (SE)

Cirque Arté Diem (SE) - Workshop

Timo Lattu og Naja Calmann-Hinke

Voksen/barn workshop med Cirque Arté Diem (SE)

Cirque Arté Diem (SE)

I forbindelse med ny-cirkus & danse showet Moving BodyArt tilbyder kompagniet en gratis workshop med de to artister Timo Lattu og Naja Calmann-Hinke.

Naja er dansk og Timo taler forståeligt svensk.

Workshoppen giver konkrete kropslige øvelser, der kan skabe mere kontakt og motivation til at være aktive sammen – forælder og barn. Barnets energi, intuition og entusiasme kombineres med den voksnes målrettethed og intellektuelle approach.

Workshoppen er for børn fra 5 år og op sammen med én voksen. Den voksne kan f.eks. være en mor eller far eller en bedsteforældre.

Der er maksimalt plads til 20 deltagere (10 børn + 10 voksne).  Man tilmelder sig således som ét par: ét barn sammen med én voksen.

Det kræver ingen specielle forudsætninger ud over at de voksne, der deltager har styrke og koordination til at lave fysiske øvelser med børnene. Man skal således være fysisk stærk og fit og kunne håndtere barnets vægt og have kendskab til sin egen krops formåen.

 

Tid: Onsdag d. 14. oktober kl. 10:00 – 11:30 (efterårsferien).

Sted: Kasperskolens gymnastiksal lige ved siden af Baltoppen LIVE.

Pris: Gratis.

Tilmelding: Kontakt Baltoppen LIVE på mail baltoppen@baltoppen.dk eller på tlf.: 4477 3060 på hverdage mellem kl. 10-15.

OBS: Meget få deltagere kan deltage i workshoppen. Først til mølle princippet gælder ved tilmelding. Man er ikke sikret plads på workshoppen, før man modtager en bekræftelse fra Baltoppen LIVE.

 

Workshoppen er venligst støttet af Nordisk Kulturfond.

nord_nkf_rgb

 

Cirque Arté Diem (SE)

Cirque Arté Diem (SE)

Del

Kunstner Hjemmeside

Besøg Cirque Arté Diems web