27. jan
KL. 10:00

Unge Synger Klassisk

Ballerup Musik- og Kulturskole - Musik

Unge Synger Klassisk. PR-foto: Ballerup Musik- og Kulturskole

Unge Synger Klassisk

Ballerup Musik- og Kulturskole

 

LØRDAG 27/1 10:00 – 16:00
UNGE SYNGER KLASSISK
Ballerup Musik- & Kulturskole

Igen i år har du mulighed for at snuse til den klassiske genre, når unge sangere fra Danmark og Sydsverige konkurrerer om, at blive årets klassiske sang talent.

Deltagerne skal synge en dansk romance, sang, ballade (eks. Heise, Carl Nielsen, Holmboe). Desuden skal hver deltager synge en udenlandsk lied/sang/arie på originalsproget (eks. Schubert, Brahms, Mozart).

Konkurrencen bliver bedømt af dygtige og erfarne dommere som består af Jens Krogsgaard og Marianne Karlberg og Musikskolens egen Henriette Nederby. Der vil være muligt for publikum at ”komme og gå” dagen igennem og på den måde vælge, om man vil opleve hele arrangementet eller blot opleve et eller flere indslag.

Mere info: www.ballerupmusikskole.dk

FRI ENTRÉ

Del

Kunstner Hjemmeside

Besøg BAMUKs hjemmeside

KØB SPISNING

Forudbestil mad til din aften på Baltoppen LIVE.

Til udvalgte events kan du bestille spisning. Vær opmærksom på at der kun er et begrænset antal spisebilletter og at muligheden for bestilling lukker dagen før kl. 12.00 (for arrangementer om tirsdagen lukkes der for bestilling om fredagen). Se hvilke retter der serveres i forbindelse med det arrangement du har billet til.