12. sep
KL. 20:00

Uffe Lorenzen – Solo

Musik

Uffe_Lorenzen. Foto af Zarko Ivetic.

Uffe Lorenzen – Solo

Uffe Lorenzen

Torsdag 12/9 20:00
Uffe Lorenzen – Solo
Danmarks Psykedeliske Rockguru

Uffe Lorenzen er kendt som den karismatiske forsanger og frontfigur i Spids Nøgenhat og Baby Woodrose. Han har huseret på den danske rockscene siden slutningen af 80’erne og fik sit gennembrud med Baby Woodrose i 2003 – hvor de, som et af de første bands, vandt P3-Prisen og siden spillede to år i træk på Roskilde Festivalens ikoniske Orange Scene. Senere fulgte et endnu større gennembrud med Spids Nøgenhat, der nærmest blev folkeeje med singlen ’Lolland Falster’ og albummet ’Kommer Med Fred’, der indbragte to DMA-priser og to Steppeulve.

Uffe Lorenzen er aktuel med sit andet solo-album under eget navn, ‘Triprapport’:

“(…) Ikke fordi det overrasker, at Lorenzen har lavet en virkelig god plade, men fordi han her får brugt de gamle dyder til, at levere en stak numre som lyder vitale og friske, trods den velkendte indpakning, hvor der også er plads til små-fejl og andet der får musikken til, at leve og boble.”
GFR – 5 stjerner

”Musikalsk ligger Uffe Lorenzen stadig til den konservative side af alt, der er moderne og poppet. Han omfavner lyden af fortidens syrerock, og de nye sange lyder som en lang fletning af tidlig Pink Floyd, udgakket Hawkwind og danske Furekåben, der trukket gennem Joe Meeks ekko-filter.”
Politiken – 4 hjerter

På Baltoppen LIVE tager han publikum med på en rejse i spændingsfeltet mellem historiefortælling og intimkoncert.

Udgivelser: ‘Galmandsværk’ (2017), ‘Triprapport’ (2019).

Hør et portrætinterview med Uffe Lorenzen i medianomusic.nu – værten er Jens ‘“Jam” Rasmussen – i f..m. udgivelsen af ‘Triprapport”.

180,-
Siddepladser ved caféborde.
Spisning fra kl. 18:00 kan tilkøbes for 150,-: Menu: Farseret svinemørbrad med spidskål, svampe, bagt kartoffelcube og rødbedesalat.

Del

Kunstner Hjemmeside

Tjek Uffe

Uffe_Lorenzen. Foto af Zarko Ivetic.

Uffe Lorenzen. Foto fra Soundvenue.