30. sep
KL. 19:00

TUREN GÅR TIL NIKOLAJ STOKHOLM

Comedy

Nikolaj Stokholm. PR-foto.

TUREN GÅR TIL NIKOLAJ STOKHOLM

Nikolaj Stokholm

Showet er desværre igen igen blevet udsat på grund af myndighedernes nedlukning forårsaget af det høje smittetryk og er blevet flyttet til torsdag d. 30/9, 2021 kl. 19:00. 

Gæster med tidligere købte billetter har i dagene 8-9 september 2021 fået mailet nye billetter, der er gyldige til showet d. 30. september.

 

Torsdag 30/9  19:00
TUREN GÅR TIL NIKOLAJ STOKHOLM

Hele Danmarks Stokkefar er tilbage med et nyt oneman-show. I det forrige show “Mit liv som Nikolaj Stokholm” grinede vi allesammen af fortællingen om en albinos opvækst i 90’ernes forstad. Nu er albinoen blevet voksen (næsten) og det er på tide at kigge udad. At betragte os allesammen og ikke mindst ham selv. Og hvornår er vi allermest sårbare og har givet slip? Når vi holder fri. Når vi er på ferie. Fritid er en skør ting, og man kan rejse på mange måder. Men den bedste måde at holde fri på er da, at grine højt og længe. Så forkæl dig selv og dine kære med billetter og fortæl dem at “Turen Går Til Nikolaj Stokholm”.

Med næsten 45.000 solgte billetter til sit første one-man show ’Mit liv som Nikolaj Stokholm’ har Nikolaj lagt sig i spidsen som en af landets mest populære og absolut dygtigste komikere. Med sin skæve og legesyge komik formår han altid at invitere publikum med ind i hans eget liv på en hylende morsom og personlig måde, og det er netop derfor at Nikolaj er en af de mest folkelige og charmerende komikere i Danmark. Med sin aldeles karakteristiske tilstedeværelse både på tv-skærmen og på scenen er man altid garanteret at være godt underholdt, og det er svært ikke at trække på smilebåndet, når først Stokkefar fortæller anekdoter.

Anbefalet min. alder – 15 år.
Varighed: ca. 75 min. uden pause.
260,-

Del

Kunstner Hjemmeside

Besøg Nikolaj Stokholms web