29. mar
KL. 19:30

Tophøj, Barslund & Zeeberg (DK)

Tophøj, Barslund & Zeeberg (DK) - Musik, Skotsk & Irsk Musikscene

Andreas Tophøj & Rune Barslund. PR-foto

Tophøj, Barslund & Zeeberg (DK)

Skandinavisk og keltisk inspireret folkemusik
Tophøj, Barslund & Zeeberg (DK)

 

Tirsdag 29/3 2016  19:30

Løssalg balkon: 140,- / Siddepladser ved caféborde/på balkon

Spisning fra kl. 17:30: 140,- Oksetyndsteg serveret med grøntsager og kartoffeltærte

Skotsk & irsk Musikscene

 

Andreas Tophøj og Rune Barslund, to af de unge førende danske folkemusikere, optræder med violin, akkordeon og bratsch. Duoen er udsprunget af det rige folkemusikmiljø omkring Musikkonservatoriet i Odense.

Sammen med guitaristen Rasmus Zeeberg giver de deres bud på ny dansk folkemusik med indflydelse fra andre lande og traditioner. Paletten med inspiration er bl.a. fyldt op gennem lange ophold i Irland og Amerika, og gennem rejser og møder med nordiske og keltiske musikere og musikkulturer.

Deres repertoire, som i høj grad består af egne kompositioner, er opstået i denne spændende musikalske smeltedigel.  De udgav debut-EP’en ’The Danish Immigrant’ i 2014, men modtag allerede i 2012 Danish Music Awards Folk prisen for ’Årets Track’.

De to musikere er også kendte fra andre bands som ZAR, Kasír og Basco.

Del

Kunstner Hjemmeside

Besøg deres website

KØB SPISNING

Forudbestil mad til din aften på Baltoppen LIVE.

Til udvalgte events kan du bestille spisning. Vær opmærksom på at der kun er et begrænset antal spisebilletter og at muligheden for bestilling lukker dagen før kl. 12.00 (for arrangementer om tirsdagen lukkes der for bestilling om fredagen). Se hvilke retter der serveres i forbindelse med det arrangement du har billet til.