26. mar
KL. 18:00
Dybvad

Er det ikke dig fra Dybvad?

TOBIAS DYBVAD - Comedy
Dybvad

PR-foto

Er det ikke dig fra Dybvad?

TOBIAS DYBVAD

Torsdag 26/3 2015 19:00

Løssalg: 237,- | Siddepladser.

Sandwich kan købes i caféen.

FBI og Baltoppen LIVE præsenterer Tobias Dybvad i et nyt selv-satirisk stand-up show om det minefelt, som Tobias bevæger sig i som kendt komiker og tv-vært for ikke at blive for meget en del af den celebrity-kultur, han selv peger fingre ad. Kan det overhovedet lade sig gøre, når man selv er på forsiden af bladene?

Det bliver et gensyn med den charmerende men også pirrende humor, der har gjort Tobias Dybvad til en af tidens sjoveste komikere. Han formår som få at udfordre genren og vælger aldrig de lette løsninger. Det gør mødet med ham til en forrygende sjov og udfordrende oplevelse hvor intet er helligt.

I 2011 kunne man første gang opleve Tobias i mere koncentreret form sammen med Christian Fuhlendorff i road-movie-konceptet “Livet i nødsporet”, ligesom Zulu Comedy Galla samme år tildelte Tobias ”Läkerol-prisen” som “Årets talent”. Det beviste Tobias igen i 2013, da han leverede sit første udsolgt stand-up turne med showet “Sjov mand, klam personlighed”.

Har man lyst til at blive og hygge i baren efter showet, tilbyder Baltoppen LIVEs café sprut, fadøl og andre drikkevarer til ’Happy Hour’ priser.

Del

Kunstner Hjemmeside

Besøg Tobias Dybvad