17. apr
KL. 19:00

Thomas Warberg – Du har det ikke fra mig

Comedy

Thomas Warberg. PR-foto: Tajmer.

Thomas Warberg – Du har det ikke fra mig

THOMAS WARBERG

Onsdag 17/4  19:00
Thomas Warberg – Du har det ikke fra mig
Nyt show med Årets Komiker 2022

Så er det tid til et nyt show med Thomas Warberg. Der er gået over to år siden sidst, og hold nu fast, der er sket meget!

Pandemien er ovre, Europa er i krig og Thomas har fået konstateret forhøjet kolesteroltal.

Ikke alene dét, men han har gudhjælpemig også ufrivillig vandladning, er begyndt at se reality, har været på Noma, fået nyt badeværelse, og så er han begyndt at tænke på, at han måske er halvvejs i livet, og er alting egentlig blevet som det skulle? Hvad er meningen?! Er han den bedste udgave af sig selv?!? Er samfundet?!?! BURDE DET HELE I VIRKELIGHEDEN VÆRE MEGET BEDRE?!?!??ÅH GUD!!

Vent!

Er det måske ikke bedre, at vi bare mødes og får grinet lidt af det hele? Og nå ja… Så er han vist også blevet far.?

’Du har det ikke fra mig’ bliver Warbergs femte onemanshow i rækken, og følger i kølvandet på ’Et storslået menneske’, ’Perfektion, overskud, og andre lorteord’, ’Comedy Tour 16’ og ’Comedy Tour ’14’, der alle høstede 5- og 6-stjernede anmeldelser. Seneste onemanshow udløste også en velfortjent nominering af Thomas Warberg som   til Zulu Comedy Galla 2022.

275,-
Nummerede siddepladser på stolerækker.
Det er ikke tilladt at optage, filme eller fotografere under arrangementet.
Mere info: thomaswarberg.dk

Baltoppen LIVEs café tilbyder fra kl. 17:30:
Steak salat med nudler vendt i spicey dressing, med friske grøntsager, toppet med steak af oksefilet og ristet sesam: 135,-

Menuen tilbydes under køb af billet eller kan tilkøbes her: https://baltoppenlive.dk/cafe/spisning/, senest 2 hverdage før arrangementet.

Del

Kunstner Hjemmeside

Besøg Thomas Warberg