4. okt
KL. 20:00
warberg

Comedy Tour ’14

THOMAS WARBERG - Comedy
warberg

PR-foto

Comedy Tour ’14

THOMAS WARBERG

Lørdag 4/10  20:00

Løssalg: 257,- | Siddepladser.

Sandwich kan købes i caféen.

Han danser i felten med sin nye enmandshær og erklærer kedsomheden krig! Skånselsløst vil han blæse på køn, politiske holdninger og samfundsnormer for at afsløre vejen til de største grin. Baltoppen LIVE og Tajmer Booking & Management præsenterer Thomas Warberg, der ikke uden grund har fået kors og bånd og stjerner på for sine allerede kendte indsatser. Hans tempofyldte, fredsskabende humorkrig har nemlig for længst vist sin duelighed i TV og på stand-up scenen, men først nu lykkes det, at få ham landet rundt med sit første store One-Man show. Der bliver ikke plads til navlepillerier, indre dæmoner og polerede livsfilosofier. Thomas Warberg går direkte efter comedy’ens sjæl: Det latterligt sjove – uden indpakning og fine fornemmelser.

Thomas blotter sit markante talent og fyrer punchlines af med en træfsikkerhed, der kan give både åndedrætsbesvær og nedbrændte landsbyer, hvor hans humor rammer.

Har man lyst til at blive og hygge i baren efter showet, tilbyder Baltoppen LIVEs café sprut, fadøl og andre drikkevarer til ’Happy Hour’ priser.

Del

Kunstner Hjemmeside

Besøg Thomas Warberg