7. apr
KL. 15:00

Swing-time med Trine Gadeberg og Big Blue Band

Musik

Trine Gadeberg. Pr-foto.

Swing-time med Trine Gadeberg og Big Blue Band

BIG BLUE BAND

Søndag 7/4  15:00
Swing-time med Trine Gadeberg og Big Blue Band

Trine Gadeberg er en dansk sanger – og skuespillerinde. Hun er kendt for sin medvirken som ”Pyt” i TV-julekalenderen Nissebanden, men har endvidere som skuespiller medvirket i blandt andet opsætningen af The Sound of Music og diverse optrædener i revyer. I 2000 deltog hun i Dansk Melodi Grand Prix med sangen ”Lykkefugl” og udgav året efter albummet Loving You, som blev indspillet med DR Underholdnings Orkestret, og har sunget duet med Stig Rossen ved en koncert i Tivoli. I 2008 udgav hun julealbummet Der Stråler en Stjerne.

Sammen med Sofie Lassen-Kahlke, Anne Louise Hassing og Vicki Berlin og senere Kaya Brüel har hun siden optrådt som City Singler med ”Sko, håb og Kærlighed”. I 2014 udkom deres tredje show.

I 2016 som Frøken Nitouche på Folketeatret, og senest som Pelle i Kerteminderevyen.

Big Blue Bands nye dirigent fra januar 2018 hedder Steen Nikolaj Hansen. Steen har trådt sine barnesko i Tivoligarden og senere spillet som basunist i DR Big Band, Tivolis Big Band og freelance i utallige sammenhænge.

Desuden vil Big Blue Band også præsentere orkestret faste vokalister Helen Ann og Kim Zachariasen.

Der er mulighed for at købe kaffe, hjemmebag, vin, øl og vand.

125,- / børn under 15 år: 75,-

Billetter kan købes i Baltoppen LIVE, hos Skjold Burne Sct. Jacobsvej nr. 1 Ballerup, MENY i Måløv, Skovlunde Kulturhus, eller ved indgangen.
Siddepladser ved caféborde.
Dørene åbnes kl. 14.00

Del

Kunstner Hjemmeside

Besøg Big Blue Band

Trine Gadeberg. Pr-foto.

Big Blue Band. Pr-foto.