20. mar
KL. 15:00

Susi Hyldgaard Trio feat. Smørum Kirkes Ungdomskor & Det Grafiske Kor

Susi Hyldgaard Trio feat. Smørum Kirkes Ungdomskor & Det Grafiske Kor - Musik

Susi Hyldgaard foran publikum til en tidligere korkoncert. PR-foto

Susi Hyldgaard Trio feat. Smørum Kirkes Ungdomskor & Det Grafiske Kor

Susi Hyldgaard Trio feat. Smørum Kirkes Ungdomskor & Det Grafiske Kor

 


Søndag 20/3  16:00

120,-

Siddepladser på stolerækker

Varighed: 1 time

Sandwiches kan købes i caféen.

 

Et skønt ungdomskirkekor og et herligt mandskor har indgået i et workshopforløb med komponist og performer Susi Hyldgaard. Sammen har de arbejdet med to af hendes kompositioner, samt skabt frøene til deres helt eget værk” Drømme”. Bandet med Susi Hyldgaard, Jannik Jensen på bas og Anders Pedersen på trommer har turneret i det meste af verden. Musikken handler om os, dig og mig og de følelser, der er på spil i det helt almindelige pokkers liv vi alle lever.

Smørum Kirkes Ungdomskor består af piger og drenge i alderen 10 – 18 år under ledelse af Heidi Buch Klemmen. De holder til i Smørum Kirke, hvor de primært synger hver søndag. Koret deltager også i andre arrangementer.

Det Grafiske Kor – Danmarks tredje ældste ”Boyband” – opstod i 1846 som et fællesskab for arbejdere i trykkerier. Koret har bevaret sit navn af historiske årsager, men rummer sangere der uanset deres arbejdsmæssige baggrund har lyst til at være med i et velsyngende mandskor. Koret har et meget bredt repertoire fra klassikere fra 17. hundredtallet over tidernes folkelige viser og sange til nutidens store folkelige musik. Koret giver flere koncerter om året. Dirigenten er musikpædagog Bente Hanke.

Kom og vær med!

 

Del

Kunstner Hjemmeside

Besøg Susi Hyldgaards website

Smørum Kirkes Ungdomskor. PR-foto

Det Grafiske Kor. PR-foto