2. mar
KL. 19:30

Supermagt

SATIREGRUPPEN MAGT - Comedy

Supermagt. PR-foto.

Supermagt

SATIREGRUPPEN MAGT

Lørdag 2/3  19:30
SUPERMAGT
Formidabel musikalitet og adonis-fysik med Satiregruppen MAGT

Er det en fugl? Er det et forsinket SAS-fly?

Nej, det er … SUPERMAGT! Danmarks yndlingssatiregruppe MAGT er klar til at indtage Baltoppen LIVE.

Rigets tilstand er i forfald, og kriserne står i kø. Inflationen raser, nationer ligger i krig, og verdenshavene stiger lige så hurtigt som elprisen. I denne dystre tid har vi mere end nogensinde før behov for håb. Vi har behov for tryghed. Vi har behov for SUPERMAGT.

Der var engang, hvor visionære ledere formede landets fremtid over rødvin og grønne pilsnere på brune beværtninger. I dag er der kun sukkerfattig fairtrade sodavand på bordet, men alligevel har den politiske promille aldrig været højere.
Men frygt ej, for der er lys i mørket…

Bevæbnet til tænderne med formidabel musikalitet, adonis-fysik og en særdeles rimelig billetpris bringer MAGT håbet tilbage til folket med satireshowet ”SUPERMAGT”.

Satiregruppen MAGT har optrådt i over 7 år med blandt andet Det store fede gennembrud og Al MAGT til folket samt i adskillige TV-optrædener – heriblandt hos Deadline, hvor de sidste år gav årets nytårstale. Under pandemien vandt de også hjerter på de sociale medier og ”broke the internet”, da de gik viralt med deres videoer, som har svimlende antal millioner views. De er derfor populære både på de sociale medier og ikke mindst live, hvor de altid leverer nærværende, gennemmusikalsk underholdning, der er kendetegnet ved kreative tekster, smukke harmonier, tyk ironi og charmerende levering for udsolgte sale i hele landet.

Inspireret af revyhistoriens største talenter og med den traditionelle danske humor i højsædet er de altid garant for en knivskarp og underholdende optræden. Du kan med andre ord trygt overgive dig til verdens nyeste SUPERMAGT.

295,-

Nummerede siddepladser på stolerækker.
Dørene til salen åbner kl. 18:30.
Varighed: ca. 120 minutter inkl. pause på 20 min.
Det er ikke tilladt at optage, filme eller fotografere under arrangementet.
Mere info: www.magt.nu

Baltoppen LIVEs café tilbyder fra kl. 18:00:
Sticky asian glazed chicken med ris, broccoli og forårsløg, ristet sesam: 135,-

Menuen tilbydes under køb af billet eller kan tilkøbes her: https://baltoppenlive.dk/cafe/spisning/, senest 2 hverdage før arrangementet.

Del

Kunstner Hjemmeside

Besøg MAGT