22. feb
KL. 19:30

SMASK

Mungo Park - Performance

SMASK. Foto Zuhal Kocan.

SMASK

Mungo Park

Onsdag 22/2  19:30
SMASK
Teater Mungo Park
En uromantisk komedie om kærestesorger

Er du nogensinde blevet forladt? Skilt? Gået fra? Eller bare afvist, igen-igen?
SÅ er SMASK noget for dig!

Tre mennesker befinder sig i den desperate, ynkelige, sårbare og smågale tilstand, som vi alle sammen kender, når man bliver alene igen. Det unge instruktørtalent Anastasia Nørlund undersøger med SMASK, hvad der sker med det moderne menneske, når det forlades. Hvordan klarer vi at blive fravalgt i en verden, hvor vi er vant til at få det, vi vil have?

Forestillingen er som en grotesk, unheimligh, omvendt ”Love Actually”. En uromantisk komedie.

Tag din nabo, mor, drukven, fysioterapeut, ekskæreste eller veninde i hånden og oplev en lige dele trøstende omfavnelse og provokerende spejling!

Normalpris: 195,-
TEMA Abonnement: 155,-
Familiebillet (gælder for 4 personer): 497,-
Unge under 25 år: 125,-
Min. 6 unge i én gruppe: 50,- pr. person

Siddepladser på stolerækker.
Varighed: ca. 90 minutter uden pause
Anbefales fra 15 år.

TEAM:
Medvirkende: Mungo Parks ensemble (forventet Sara Fanta Traore, Nana Morks og Henrik Prip)
Instruktør: Anastasia Nørlund.
Dramatikere: Zakiya Ajmi, Rasmus Krone og Marie Bjørn.
Scenograf: Frederikke Dalum

SMASK havde premiere i november 2021 og er blevet overvældet af ekstremt positive reaktioner fra publikum og har modtaget mange roser fra anmelderne.

Udpluk:

“Mungo Park får med karakteristisk gåpåmod en god del sjov ud af hjertesorgen: en hjertesorgskomedie spicet op med lidt gys… Instruktør Anastasia Nørlund får løst det rigtig godt med en gysende undertone og ved at fyre op under den korporlige komik og det absurde i at være i sine følelsers vold… Spændende intim relation mellem gyset og den indre død i kærlighedstabet… Desperationen ulmer i Zakiya Ajmis tekst med den ildevarslende titel ‘Med venlig hilsen din ekskone’… Skuespillertrioen spiller medrivende godt med den 40-års jubilerende Henrik Prip som animerende drivkraft… Nana Morks overulykkelige, konstant forelskede teenager er inderligt skøn… Gyset får liv i ‘Allehelgensaften’ af Rasmus Krone med afsæt i en herligt absurd situation… Henrik Prips rørende, fascinerende småsnakkende 60-årige mand… Løssluppent og løst frem-improviseret… En underholdende gang hjertesorg” Politiken

“Skal opleves… Optager publikum stærkt… Det er genkendeligt, meget trist og håbløst uoverskueligt. Samt morsomt… God oplevelse… Værd at ofre opmærksomhed, for det er nutidig dramatik i en uforfærdet udgave”
Frederiksborg Amts Avis

“Vedkommende og morsomt baseret på en kerne af alvor… Anastasia Nørlund får bundet de tre historier godt sammen i et mix af forstening, sarkasme, hæmningsløs gråd og tapper humor… Henrik Prip er rørende som manden, der rummer et væld af følelser, men som gik i stå et sted undervejs i sit parforhold… Nana Morks tramper lige i hjertet med sin manglende livsevne og snot, tårer og blod silende ned over ansigtet… Bag grinene får SMASK fat i det porøse og giver det plads… SMASK er brugsteater på den moderne måde, der karakteriserer Mungo Parks repertoire under Anna Malzer.” Iscene.dk

Mere info: https://www.mungopark.dk/forestilling/smask/

Del

Kunstner Hjemmeside

Følg Mungo Park

SMASK. Foto Zuhal Kocan.

SMASK. Foto Zuhal Kocan.

SMASK. Foto Zuhal Kocan.

SMASK. Foto Zuhal Kocan.

SMASK. Foto Zuhal Kocan.

SMASK. Foto Zuhal Kocan.

SMASK. Foto Zuhal Kocan.

SMASK. Foto Zuhal Kocan.

SMASK. Foto Zuhal Kocan.