24. sep
KL. 16:00

SKAMMERENS DATTER 2

TEATERGRUPPEN KLIMA - Teater

Skammerens Datter. Teatergruppen KLIMA.

SKAMMERENS DATTER 2

En musical af Høg, Aagaard & Svanekier frit efter Lene Kaaberbøls roman
TEATERGRUPPEN KLIMA

Søndag 24/9 16:00

”Se mig i øjnene – sig at du tør! ”

Hvis en Skammer ser dig ind i øjnene, kan hun se dine mørkeste hemmeligheder. Hun kan se alt det, du har gjort, det du har løjet om, og det du skammer dig allermest over.

”Skammerens datter” handler om Dina, der til sin store fortrydelse har arvet sin mors overnaturlige evner som skammer. En Skammerdatter er der nemlig ikke mange, der tør være venner med. Da Dina pludselig kastes ud i et hæsblæsende eventyr med drager, magi og livet som indsats, møder hun heldigvis én, der tør være venner og stå sammen i kampen mod det onde.

Rejs med på Dinas færd fra det trygge hjem i Birkene gennem skovene til Dunarks uhyggelige dragegrotter, alkymistens lune værksted og det truende folkemylder ved skafottet. Scenen i Baltoppen LIVE forvandles til et magisk univers, hvor gys og fryd, drageblod og nordiske middelaldertoner hersker.

Blandt danske børn er Lene Kaaberbøls fortælling om Dina én af de mest læste i nyere tid. ”Skammerens Datter” har spillet med stor succes på Østre Gasværk og Odense Teater. Teatergruppen KLIMA er den første amatørteatergruppe, der har opnået rettighederne til musicalen skrevet af Høg, Aagaard & Svanekier. Forestillingen byder på magisk scenografi, over 200 kostumer, hesten Blis, sværdkamp, en ti meter lang drage udlånt af Østre Gasværk Teater og 65 medvirkende skuespillere og sangere fra Teatergruppen KLIMA.

Musikken spilles live af middelalderorkestret Gny med musik arrangeret af Bertil Färnlöf.

Forestillingen er egnet for børn fra ca. 8 år.

Løssalg:
A-pris: 220,-
B-pris: 180,-
C-pris: 120,-

www.teatergruppenklima.dk/billetter

facebook.com/SkammerensDatter2017

Med forestillingen som omdrejningspunkt afholder Teatergruppen KLIMA SKAMMERFESTIVAL i samarbejde med Ballerup Bibliotekerne, Skoletjenesten Pederstrup, Skolernes pædagogiske læringscenter og
Center for Skoler, Institutioner og Kultur. Læs mere om festivalen og se de mange arrangementer på www.ballerup.dk/skammerfestival.

Del

Kunstner Hjemmeside

Besøg KLIMA

Skammerens Datter. Teatergruppen KLIMA.

Skammerens Datter. Teatergruppen KLIMA.

Skammerens Datter. Teatergruppen KLIMA.

Skammerens Datter. Teatergruppen KLIMA.