6. okt
KL. 14:00

Sigurds Danmarkshistorie

TEMA - teater i Baltoppen

Sigurds Danmarkshistorie. PR-foto.

Sigurds Danmarkshistorie

Søndag 6/10 14:00
Sigurds Danmarkshistorie
Musikdramatik for hele familien – Teaterkoncert af Sigurd Barrett

På baggrund af bestselleren ”Sigurds Danmarkshistorie”, som har solgt mere end 70.000 eksemplarer, er ”Sigurds Danmarkshistorie” blevet omskrevet til en stort anlagt teaterkoncert for hele familien med skuespillere, orkester og dansere – og selvfølgelig Sigurd helt i front!

Hovedpersonen Sofie hader historie, men hendes far er ved at bygge en tidsmaskine og pludselig bliver hun tryllet tilbage i tiden og kommer på rejse gennem hele vores forunderlige historie. Hun møder Grauballemanden, Egtvedpigen, Harald Blåtand, Christian den 4. og mange andre fra Danmarks historie. Forestillingen lægger op til en vigtig snak om, hvem vi er, og hvad vi kommer fra. Hvorfor er vores historie vigtig? Hvad vil det sige at være dansk? Og hvordan kan vi sammen bygge en smuk fremtid i en moderne verden?

”Sigurds Danmarkshistorie” tager udgangspunkt i 42 anmelderroste sange, som Sigurd Barrett har skrevet. Sange som allerede er ørehængere, og som publikum kan synge med på. Gennem fortælling, dialog, sang og dans føres vi gennem Danmarkshistorien – også de mørkere sider, hvor vi forundres over slaveri, undertrykkelse, nederlag og forbitrelse over tabte drømme. Således føres vi frem til vor egen tid og det uundgåelige spørgsmål: Hvordan skal vi forme vores fælles fremtid?

Medvirkende: Sigurd Barrett, Adam Ild Rohweder, Ellinor Barrett/Dagmar Barrett, Eskild Dohn, Martin Klausen, Mikkel Riber + dansere
Dramatiker og komponist: Sigurd Barrett
Iscenesættelse: Louise Schouw
Scenografi- og kostumekoncept: Rikke Juellund
Koreografi: Toniah Pedersen
Danseinstruktør: Rikke K. Vangsgaard

Varighed: 1 time og 45 min.
Aldersgrænse: Fra 5 år.

Arr. Tema – teater i Baltoppen

Løssalg: 275,-
Medlem: 220,-
Børn/unge under 25 år: 125,-

Mulighed for tilkøb af spisebillet (efter forestillingen): Børnevenlig familieanretning (125,-).

Se mere om Sigurds Danmarkshistorie.