30. okt
KL. 20:00

Sanne Søndergaard – Selvsær

Comedy

Sanne Søndergaard - Selvsær. PR-Foto: PDH Music A/S.

Sanne Søndergaard – Selvsær

SANNE SØNDERGAARD

Dette show erstatter det udsatte show d. 13. februar 2021. Billetter og siddepladser købt til det oprindelige show d. 13/2 er også gyldige til denne nye dato 30/10, 2021 kl. 20:00. Behold derfor disse oprindelige billetter og vis dem ved indgangen.

Gæster, der skulle have set showet d. 13/2, blev kontaktet på mail d. 30/12 2020 om udsættelsen. 

 

Lørdag 30/10  20:00
Sanne Søndergaard – Selvsær

”Alle hepper på selvværd. Men man skal faktisk være ret sær for at have selvværd”,  siger Sanne Søndergaard.

Det er omdrejningspunktet i Sanne Søndergaards nye show.

I showet værdsætter Sanne Søndergaard for alvor sit eget selv – i sin velkendte, satiriske og systemkritiske stil. Og hun undersøger, om der er noget at lære af de sære:

”Når man kender sit eget værd, går man ikke ukritisk med på det, alle andre er enige om. Dét er sådan, man bliver Rosa Parks eller Greta Thunberg. Eller til en, der mener, at jorden er flad”.

Showet er derfor også en optrævling af alt det ævl, der fortæller os, at vi konstant skal optimere os selv for at være gode nok.

”Vi skal arbejde 40 timer om ugen, være nærværende partnere, bevidstgjorte forældre, lyttende venner. have sunde (læs: tynde) kroppe, og desuden også skal meditere, løbe maraton, følge med i verdens begivenheder, spise kål, powernappe og lære at sige nej og pyt og… og… og.”

Selvsær er et flying comedy-show – Sanne Søndergaards helt egen genreopfindelse.

”Flying comedy er woke humor”, siger hun: ”Det handler om at forstå sig selv, andre og systemerne bedre. Jeg gør kun grin med de stærke og de magtfulde. Og dét er ret provokerende i dagens Danmark. Du kan også skrive, at det er identitetspolitisk humor, for så er vi sikre på, at Berlingske kommer til at hade det, og når Berlingske hader noget, så skriver de virkeligt meget om det.”

Sanne Søndergaard:
“Humor har altid været min overlevelsesmekanisme. Som det sikkert også er for mange andre, der dealer med trauma og psykiske belastninger på grund af ting som mobning og overgreb. Jeg vil gerne vise styrken i den humor. Både fordi det er en effektiv måde at leve på, men også fordi “ofrenes” humor altid er blevet underkendt og nedvurderet.”

Vinterbader og bonusmor
Sanne Søndergaard er én af Danmarks skarpeste samfundsrevsere. Hun laver komik med indhold og foredrag med humor.

Selvsær følger i kølvandet på en række succesfulde shows, der alle kredser om emner som kønsroller, sociale koder og feministiske forundringer. Hendes seneste show Kontroltaber fra 2019 spillede for udsolgte sale over hele landet.

Sanne Søndergaard har desuden skrevet seks bøger. Hendes seneste ungdomsroman, ‘Se mig’, udkom i foråret 2020 på Gyldendal. I september udkommer hendes nye bog, ‘F-ordet’, en feministisk, aktivistisk grundbog.

Privat er Sanne Søndergaard lige blevet 40, hun bor nord for Århus med Jonas hver uge og hans to børn hver anden uge. Hun er vinterbader og læsehest, og hun prutter af kål.

235,-
Nummererede siddepladser på stolerækker
Dørene åbner kl. 19:00
Varighed: 2 x 40 min.

Del

Kunstner Hjemmeside

Besøg Sanne Søndergaard