7. nov
KL. 19:00
Sanne

Mandehader?

SANNE SØNDERGAARD - Comedy
Sanne

PR-foto

Mandehader?

SANNE SØNDERGAARD

Fredag 7/11 20:00

Løssalg: 120,- / ung u. 25: 60,-| Siddepladser.

Sandwich kan købes i caféen.

Måske verdens første feministiske stand-up-show‘Mænd er genstand for mine liderligste fantasier og mit ondeste raseri. De er skyld i den vanvittige vrede, der bobler op, når uretfærdighederne bare bliver for store; når kvinder verden over voldtages, tæskes, myrdes, svines til, bremses og hades – bare fordi de er kvinder,’ siger Sanne Søndergaard, der elsker mænd, men hun hader dem også… ‘Og så kommer tankerne om, hvorfor de skal have det så meget nemmere, bare fordi de tilfældigvis er født med en pik.

Sanne Søndergaard gjorde sig for alvor bemærket som feministisk komiker, da hun sidste år viste sine kønsbehåring på forsiden af Politiken. ‘Og dét bliver folk forargede over, 28 uskyldige pubeshår. Mens uligeløn og uretfærdig barselsorlov, samt ikke mindst hele den groteske skønhedsindustri, der presser kvinders – og mænds – selvværdsfølelse helt i bund stort set ikke kan løfe et øjenbryn,’ siger komikeren der også blogger om feminisme, fisse, fordomme, forventninger og følelser på solosanne.dk.

I Mandehader? undersøger Sanne Søndergaard hvor kvinde- og mandehad egentlig starter. Hun viser hvor langt ude det er, at vi stadig tror, vi er vidt forskellige, når vi har så meget til fælles – ikke mindst alle de forvirrede følelser og usikkerheder.

Sanne Søndergaard har tidligere medvirket i bl.a. Stand-up.dk og Comedy Fight Club og er fast revser i div. P1 programmer.
34 år, single og sjov.

Har man lyst til at blive og hygge i baren efter showet, tilbyder Baltoppen LIVEs café sprut, fadøl og andre drikkevarer til ’Happy Hour’ priser.

Del

Kunstner Hjemmeside

Besøg Sanne Søndergaard

"Danmarks eneste feministiske-standupper"

Politiken