22. okt
KL. 18:30

Rock for Hjemløse og Socialt Udsatte Vol. 4

Musik

PR-foto: Gitte Nobel.

Rock for Hjemløse og Socialt Udsatte Vol. 4

Lørdag 22/10  18:30
Rock for Hjemløse og Socialt Udsatte Vol. 4
Støttearrangement med Motörizer, Purple Eclipze, Trailer Trash, Falling Hazard, Gaskapellet og ZZ TOP JAM. 
Konferencier: Steffen Jungersen.

Rock for Hjemløse og Socialt Udsatte Vol. 4 er version fire af støttekoncertkonceptet, der de seneste tre år har indsamlet midler til arbejdet med hjemløse og socialt udsatte.

“Det at gøre en forskel for et enkelt individ, er altid en oplevelse for livet, da man kommer i kontakt med mennesker, der ikke ligner prototypen på den ”almindelige dansker”. Samfundet brager derudaf, og det er ikke alle der kan følge med i det hæsblæsende tempo, der sættes at de fleste, men ikke kan følges af de mange. Det at gøre en forskel for andre mennesker, er ganske enkelt en dejlig følelse. Men hvis man kan gøre det sammen med andre ildsjæle, der brænder for det samme, så bliver det til en fantastisk oplevelse af uselviskhed. Vil gerne takke alle musikerne, Baltoppen LIVE og alle de frivillige, jeres støtte og velvillighed er ganske enkelt fantastisk.”
Michael Jensen, formand Foreningen Rock for Hjemløse og Socialt Udsatte.

Aftenens program:

17:30: Dørene åbner
18.30: Åbning ved arrangørerne

Koncerter med:
Motörizer
Purple Eclipze
Trailer Trash
Falling Hazard
Gaskapellet
ZZ TOP JAM
Bandpræsentation ved Steffen Jungersen

 

Motörizer. PR-foto.

Motörizer – Motörhead-Jam Copenhagen
Motörizer blev dannet i efteråret 2017, og de spiller Motörhead’s hits lige fra slut 70’erne til deres sidste album “Bad Magic” fra 2015. Sætlisten rummer blandt andet Ace Of Spades, Bomber, Iron Fist, Born To Raise Hell, Killed By Death og Overkill.
Motörizer har spillet Danmark tyndt, fra Frederikshavn i nord til Nakskov i syd, og fra Herning i vest til High Voltage i hovedstaden i øst. Motörizer har spillet med bl.a. Artillery, Slægt, Motörqueens, Rammstein-Jam, “Touch Of Judas” (Judas Priest Jam) og “Black Sabbath Experience”, RareMogens samt Rock-Journalisten og forfatteren Steffen Jungersen der har gæsteoptrådt med Motörizer utallige gange i forbindelse med fælles turné. Deres samarbejde startede, da bandet spillede til bogudgivelsen “Mig & Lemmy” der udkom i efteråret 2018. Lemmy var indbegrebet af Rock’n Roll. Han var 49% motherf##ker og 51% son of a bitch. Motörizer er 100% kærlighed til Motörhead, og de spiller de legendariske numre med ydmyg dedikation.
“We are ready to Rock Out, and impress Your Ladyfriends…”
Motörizer er:
Brian Skovgaard – trommer
Lars Winther – guitar
Thomas Obenhausen Jakobsen – bas / vokal
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=pe6ZMILBwKM&list=PLcQf0RDHuoTI6qLqoGXvnt_WP2k8bfPCR
Facebook: http://www.facebook.com/MotorizerCopenhagen/
Instagram: https://www.instagram.com/motorizer.copenhagen/

 

Purple Eclipze. Foto: KO Produktion / Karsten Olesen.

Purple Eclipze
spiller egne kompositioner og befinder sig i rock/rockballade-genren. Bandets sangere betegnes som sandpapir og perler. Pers fabelagtige leadguitar fører tankerne hen på Gilmore og Toto. Ib Enemarks keyboard hiver hedengangne Jon Lord ind i optikken. Bassisten Martin får det hele op og swinge. Trommeslageren Henrik forstår at tæske tønder, så det ryger godt ud over scenekanten.
Steen Aabrink: Vokal/rytme guitar, Marie Selene: Lead vokal/kor, Per Kruse: Lead Guitar, Ib Enemark: Keyboard, Martin Hansen: Bas og Henrik Durup: Trommer.
Webside: https://www.purpleeclipze.dk/
Facebook: https://www.facebook.com/purpleelipse

 

Trailer Trash. PR-foto.

Trailer Trash
er et rock band i ordets reneste forstand. De elsker interaktionen og energien imellem band og publikum. Bandet har en autentisk og ærlig fremtræden på scenen og brænder altid igennem. Musikken er inspireret af bl.a AC/DC og Airbourne og søger den rå nerve. Bandet består af 4 garvede gutter, hvor 3/4 har deres fortid i bl.a AC/DC JAM.DK
Facebook: https://www.facebook.com/TrailerTrash.dk/

 

Falling Hazard. Foto: KO Produktion / Karsten Olesen.

Falling Hazard – A Tribute to Thin Lizzy
er landets mest flittigt optrædende Thin Lizzy tribute band. Bandet er en stærk kvartet, hvor de to faste guitarister, Theis Henriksen og Janne Stark, i overbevisende stil skaber Thin Lizzys signaturlyd, som er båret af guitarharmonier og stærke soli. Rytmisk formår Juri Møller Rasmussen (trommer) og Lars Schmidt (bas) at fange det karakteristiske, lette og sine steder ganske funky Thin Lizzy-swing. Der bliver selvfølgelig spillet de store Thin Lizzy-hits som Whiskey In The Jar, The Boys Are Back In Town og Dancing In The Moonlight. Og så bliver der også plads til nogle af de mere sjældne og eksotiske sange fra Thin Lizzys store bagkatalog – og sange, som ikke er blevet officielt udgivet.
Webside: https://www.fallinghazard.com
Facebook: https://www.facebook.com/FallingHazard/

 

Gaskapellet. Foto: Thomas V. Olesen.

Gaskapellet
er et energisk, røgfyldt og medrivende Gasolin tribute band fra Sjælland, som med masser af energi, sjov og masser af ballade går på scenen og fyrer en masse corny Dansemusik hits af fra de glade Gas 70’ere, de drøner derudaf, på en sommerdag, over Langebro, sammen med Inga, Katinka og smukke Charley på sin Harley, ned af Rabalderstrædet. Kort sagt: Gasolin` spiller ikke mere, men det gør de, Gør det noget? Kim Bb Sambleben: Vokal/guitar/mundharpe. Søren Arleth: Guitar/ kor. Søren Sørensen: Bas/kor. Carsten Theis Gaardboe: Trommer/kor.

 

ZZ TOP JAM. PR-foto.

ZZ TOP JAM
fortsætter med sine Zuveræne, Zveddampende, Zwingende blues, boogie og rock’n’roll fester fremadrettet. Et band så dedikerede til de hårdtarbejdende og – spillende havenisser fra Houston, at de efterhånden er blevet det tætteste på at spille Texas trioens musik uden decideret at VÆRE dem. Og det er vel at mærke på trods af at ZZ TOP JAM vovemodigt giver ZZ zangskatten et tvist af egen fortolkning og således ikke blot blindt bombarderer befolkningen med carbonkopier af originaludgaverne. Men det er attitude, det handler om, og ZZ TOP JAM ”kan det hele og meget mere” for nu at parafrasere en gammel sang. The Reverend Billy Gibbons ville nikke tilfreds. Det burde efterhånden stå klart for enhver, der har oplevet ZZTJ og den autoritet, det engagement, den energi, den hengivenhed og – ikke mindst – spilleglæde, bandet hylder forlægget med. Hvilket også har resulteret i, at de blandt mange bliver kaldt for Europas bedste ZZ Top coverband. Når d’herrer Søren Madsen (vokal), David Kampmann (guitar), Vit Musil (bas) og Michael Hansen (trommer) – alle fire musikere med mange års erfaring – entrer scenen er det med det erklærede mål at give dig, dig og ikke mindst DIG en uforglemmelig oplevelse. En svedig, sej og swingende fest af format via en lang række klassikere fra forlæggets telefonbogs-tykke bagkatalog. Spillet af kærlighed, nødvendighed og – nå ja – trangen til at bevise at selv en råkold lørdag i Ballerup sagtens kan konverteres til en rockoplevelse ”hotter than a Texas Barbecue.”
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC4G3clJ5z3nP_HWWFp7fCEw
Facebook: https://www.facebook.com/ZZTJDenmark

 

Steffen Jungersen. PR-foto.

Konferencier: Steffen Jungersen
Legendarisk rockanmelder Dr. Rock binder maratonkoncert sammen.
Det er de færreste rockkendere, der ikke har hørt om Steffen Jungersen. Han var i 1989 til 2013 en yderst velanset og attråværdig musikanmelder på BT. Han bidrog i stort omfang med artikler til “Politikens Dansk Rock 1956-1997” og Dansk Rock Leksikon fra 2002. Steffen Jungersen udgav i november 2013 bogen “Dr. Rock – udvalgte nedslag i 25 års rockhistorie”, hvor han beskriver 34 af sine egne koncertanmeldelser. Han voksede op i Struer, hvor danseorkestre fik bank af publikum, hvis de ikke kunne spille “Smoke On The Water”. I det vestjydske var han stilikon for “The Rock’n’Roll attitude”. Han var frontfigur i bandet “High Voltage”, et band, som GODT kunne spille “Smoke On The Water”. Hans musiske forkærlighed var og er rock, hard rock, heavy metal og blues og Steffen Jungersen driver i dag webmagasinet “Steffen Jungersen – It’s Only Rock’n’Roll”:
http://www.steffenjungersen.dk


Musikalsk arrangør:
Steen Aabrink.


Arrangør:
Foreningen Rock for Hjemløse og Socialt Udsatte.


Samarbejdspartnere:
Ballerup Bladet, Fotoklubben Klub Key Point, Kokkelokkerne, 902FM Det Nye Radio Ballerup og Baltoppen LIVE.


300,-

1.000,-: Grupperabat for 4 personer.
Siddepladser ved nummererede caféborde / ståpladser.
Forsalg på www.baltoppenlive.dk eller billetter kan købes i indgangen.

Del

Motörizer. PR-foto.

Purple Eclipze. Foto: KO Produktion / Karsten Olesen.

Trailer Trash. PR-foto.

Falling Hazard. Foto: KO Produktion / Karsten Olesen.

Gaskapellet. Foto: Thomas V. Olesen.

ZZ TOP JAM. PR-foto.

Steffen Jungersen. PR-foto.