4. feb
KL. 16:00

Piti Peta Hofen Show – Cie LPM (FR)

Cie LPM (FR) - Nycirkus

Piti Peta Hofen Show – Cie LPM (FR)

Cie LPM (FR)

Søndag 4/2  16:00
Piti Peta Hofen Show med Cie LPM (FR)
Cie LPM (FR)
Vanvittigt jongleringsshow for alle aldre

Tre nationaliteter, tre jonglører, tre objekter. 45 minutter fyldt med humor, vanvid og hemmelige teknikker. Piti Peta Hofen Show mikser på overbevisende vis jonglering, objektmanipulation og teater på en måde, der blæser publikum fuldstændig bagover. Forestillingens tre karakterer lever i et absurd univers, med modstridende logikker, hvor stupiditeten hersker og jonglering er modersmålet. Den højenergiske farce er en blanding af de tre medvirkendes vidt forskellige personlige stilarter, der udleves gennem fysisk teater, improvisation, og besættelsen af actionfilm, slik og pangfarvede objekter. Sproget er sparsomt – primært vrøvl og engelsk – så alle kan være med.

Forestillingen blev skabt i 2017, som et produkt af et visceralt behov hos de tre kunstnere efter deres dimmission fra den internationalt anerkendte cirkusskole “Centre des Arts du Cirque de Toulouse – Le Lido”, der er kendt for at en helt særlig galskab gennemsyre deres artister. Forestillingen er selvproduceret af Cie LPM, der står for Los Putos Makinas, og havde premiere på Festival Circumnavigando (IT). Piti Peta Hofen Show er siden blevet præsenteret mere end 108 gange i forskellige lande som Brasilien, Frankrig, Italien, Polen, Tyskland, Holland, Schweiz, Portugal, Spanien, Litauen, Israel, Argentina og Danmark.

Forestillingen gør sig bemærket ved på overbevisende vis at blande jonglering, objektmanipulation og teater på en måde, der blæser publikum fuldstændig bagover, og den nydes derfor af nærmest enhver publikumstype. Sproget er sparsomt og primært vrøvl og engelsk, så alle kan være med.

Formen er baseret på ekstrem poesi; en dramaturgistil, hvor improvisation og skuespil blandes i en dimension af kreativitet kaos, der i den grad tryllebinder og medriver sit publikum.

Hvor end den har spillet har et overrasket publikum proklameret, at det er det sjoveste de nogensinde har set. Forestillingen har derfor et helt særligt potentiale til at overbevise det utrænede publikum om, at det virkelig er tiden værd at gå i teatret, hvor man her både oplever teater, nycirkus, tricks, humor og vildskab.

MEDVIRKENDE
Andres Torres Diaz, Johannes Bauhofer og Lucas Castelo Branco.

KUNSTNERISK HOLD
Idé, koreografi og instruktion: Andres Torres Diaz, Johannes Bauhofer og Lucas Castelo Branco.
Scenografi: Maria Bauhofer og Jonas Fleckenstein
Produktion: Cie LPM


ANMELDELSE:

“The most noteworthy of the invitational shows was Compagnie LPM’s “Piti Peta Hofen,” so stunningly creative and so ruthlessly high-energy – described by many as “a 45-minute manic episode” – that the audience couldn’t help but release a minute-long ovation right in the middle of the show.”
The European Juggling Convention

Normalpris: 195,-
TEMA Abonnement: 155,-
Familiebillet (gælder for 4 personer): 497,-
Unge under 25 år: 125,-
Min. 6 unge i én gruppe: 50,- pr. person

Siddepladser på stolerækker.
Varighed: 45 minutter
Anbefales fra: Alle aldre
Fotografering- lyd- og videooptagelser er ikke tilladt under forestillingen.

Logo-turnenetv¾rket-sort
Forestillingen præsenteres på Baltoppen LIVE i samarbejde med Turnénetværket for Voksenteater. Et netværk af danske scener, der koordinerer udbredelse af nyskabende og eksperimenterende turnéteater. Turnénetværket er støttet af Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalget for Scenekunst. Og koordineret af foreningen Turnéteater.dk. Se mere: www.turneteater.dk.

Del

Kunstner Hjemmeside

Besøg Cie LPMs web

Piti Peta Hofen Show. Foto: Cie LPM.

Piti Peta Hofen Show. Foto: Cie LPM.

Piti Peta Hofen Show. Foto: Cie LPM.

Piti Peta Hofen Show. Foto: Cie LPM.

Piti Peta Hofen Show. Foto: Cie LPM.