14. apr
KL. 19:30
Stephen og Pernille Quigg

Pernille & Stephen Quigg (SCO)

PERNILLE & STEPHEN QUIGG - Musik, Skotsk & Irsk Musikscene
Stephen og Pernille Quigg

PR-foto

Pernille & Stephen Quigg (SCO)

Ex McCalmans i ny format
PERNILLE & STEPHEN QUIGG

 

Tirsdag 14/4 2015 19.30

Løssalg balkon: 135,- / Siddepladser ved caféborde/på balkon.

Spisning fra kl. 17.30: 140,- Lammekølle stegt med ale serveret med rosmarinkartofler. 

 

Stephen Quigg er tidligere medlem af den legendariske skotske folkemusik gruppe the McCalmans. Han har optrådt som folkesanger i mere end 35 år. Pernille Quigg er, som fornavnet afslører, dansk. Hun har dog boet på Skotland’s vestkyst de sidste 8 år, og efter at have giftet sig ind i den skotske folkemusikscene er Pernille nu selv blevet en del af den.

Stephen og Pernille har, efter en række vellykkede koncerter i Skotland og Holland, nu besluttet også at optræde sammen. En aften består af en blanding af både Stephen og Pernille’s solo numre og sange, hvor de optræder sammen. Denne kombination har vundet megen ros hos publikum pga. dens afvekslende karakter og mange fine nuancer. En koncert med Stephen og Pernille Quigg er en chance for at høre folkesang og musik i dens oprindelige form – simpel og udtryksfuld, smukke harmonier, og sange der søger publikum’s deltagelse.

Del

Kunstner Hjemmeside

Besøg Pernille & Stephen Quigg

KØB SPISNING

Forudbestil mad til din aften på Baltoppen LIVE.

Til udvalgte events kan du bestille spisning. Vær opmærksom på at der kun er et begrænset antal spisebilletter og at muligheden for bestilling lukker dagen før kl. 12.00 (for arrangementer om tirsdagen lukkes der for bestilling om fredagen). Se hvilke retter der serveres i forbindelse med det arrangement du har billet til.