10. feb
KL. 19:30

Oh Happy Day

Folketeatret - TEMA - teater i Baltoppen

OH Happy day. PR-foto: Folketeatret.

Oh Happy Day

Folketeatret

Torsdag 10/2 19:30
Oh Happy Day
En kor-komedie om kærlighed
Forestilling fra Folketeatret

Kærlighed, komedie og sang væves sammen på skønneste vis i teaterversionen af filmen af samme navn. Oh Happy Day er en varm og humoristisk fortælling om sang, som forløser og om en grå hverdag, der får kulør, da gospelsang holder sit indtog i en stillestående landsby. Især ruskes der godt og grundigt op i Hannah, som står midt i livet og længes efter noget mere end samværet med revisormanden Carsten.

Hun og veninden Grethe synger i det lille, lokale kirkekor, og betages ved et tilfælde af en karismatisk leder af et gospelkor, Jackson, som de beder hjælpe med at sætte fut i kirkekoret. Det er dog ikke kun korets lyst til sang, der sættes i gang ved Jacksons hjælp.

Glæd dig til at opleve et stort hold af både velsyngende og morsomme skuespillere, som til slut flankeres af et vaskeægte, lokalt gospelkor.

Instruktør: Rolf Heim
Medvirkende: Marie Mondrup, Ulla Vejby, Christopher Læssø, Troels Malling Tom Jensen, Jesper Riefensthal, Jakob Højlev Jørgensen, Kristian Boland, Kristine Yde, Signe Kærup Dahl m.fl.

Spisning kan tilkøbes (fra kl. 17:30): Filet Royale stegt med sennep og persille, persillekartofler og coleslaw: 150,-

Løssalg: 275,-
Abonnent: 220,-
Under 25 år: 125,-
Der tillægges et ordregebyr på 5,- pr. købsordre.

Arr. TEMA – Teater i Baltoppen

 

Nummererede siddepladser:
Pga usikkerhed om Covid-19 situationen efter sommeren 2021 vil resultere i restriktioner om et maksimalt antal gæster i salen og gæsternes afstand mellem hinanden, har vi valgt at lægge ud med at udbyde et begrænset antal siddepladser. Vi sælger således blot siddepladser i de midterste dele af stolerækkerne. I tilfælde af at der, på arrangementsdagen, stadig er restriktioner, vil vi sprede gæsterne ud over de respektive rækker. Baltoppen LIVE vil naturligvis altid indrette os efter gældende restriktioner udstukket af myndighederne. Køb trygt billetter. Vi passer på dig!

 

OBS:
Denne forestilling er en del af TEMAs abonnementsserie i sæson 21/22. Når man har betalt abonnementsgebyret på 125,- pr. sæson – klik her for køb – kan man opnå rabat.

Medlemmer kan opnå flg. billetpriser:
220,- (siddeplads i salen og på balkonen)
125,- (unge under 25 år)
Rabatten opnås, når man køber billetter til mindst 3 af sæsonens forestillinger.

TEMAs hjemmeside: http://www.tema-baltoppen.dk

Del

Kunstner Hjemmeside

Besøg Folketeatrets hjemmeside

OH Happy day. PR-foto: Folketeatret.