16. nov
KL. 19:30

Nothing Noble + Mortira + Split – Lille Sal

Musik

Nothing Noble: PR-foto: Nothing Noble.

Nothing Noble + Mortira + Split – Lille Sal

Lørdag 16/11 2024  19:30
Nothing Noble + Mortira + Split
En knytnæve af knogleknusende metal/deathcore i Lille Sal

Growlende stemmer fra det dybeste dyb kalder på alle tunge m/k’ere denne lørdag i november, hvor brutal metalcore og deathcore brager løs i Baltoppen LIVEs Lille Sal.

Nothing Noble
Københavnske Nothing Noble er ikke et typisk metalcore-udspil. Med sin blanding af progressiv metal og mørk metallisk hardcore har bandet skabt en signaturlyd, som udforsker ukendte territorier. Det lyriske univers dykker ned i tunge samfundsmæssige emner, mens musikken er præget af lavt tunede instrumenter, tunge grooves og intense stemninger. Siden debuten i 2015 har bandet udgivet flere albums og raffineret sin stil. Den seneste udgivelse, Modern Dismay (2021), markerer en ny retning med mere aggressive riffs og tempofyldte kompositioner.
Cornelius Qvist (vokal), Lui Broch Larsen (guitar), Uzay Dennis Dinc (guitar) og Adam Johan Høgdall Wengel (trommer).

Mortira
Mortira steg i 2015 op fra afgrunden med en ubarmhjertig blanding af knusende brutalitet og hjemsøgende melodier. Den danske deathcore-kvintet, bestående af Casper Stamps voldsomme vokaler, det dobbelte guitarangreb fra Emil Mouritsen og Rasmus Lindgren, den tordnende bas fra Anders Baasch og det uophørlige trommespil fra Andreas Darmer, skaber kollektivt en atmosfære af uforløst pine. I en verden domineret af tyngde står Mortira højt, klar til at erobre de ekstreme, musikalske riger.

Split
Københavnske Split er opstået af asken fra Conover.

95,-
Ståpladser i Lille Sal
Varighed: 3 sæt af ca. 20 – 45 minutter

Arrangør: Anders Baasch og Lui Broch Larsen

Del

Nothing Noble: PR-foto: Nothing Noble.