12. okt
KL. 20:00

Northern Assembly

Musik, Ny-folk

Northern_Assembly_Foto_Per Bergman.

Northern Assembly

Skøn melodisk nordisk folkmusik
Northern Assembly

Fredag 12/10  20:00
Northern Assembly

NORTHERN ASSEMBLY er – som navnet antyder – en forsamling af nordiske musikere med en fælles kærlighed til historier og musik.

Netop historiefortælling er en kerneværdi i NORTHERN ASSEMBLY, som består af sangskriverduoen Andreas Bevan og Dina Danielsdatter, der begge er vaskeægte verdensborgere.

De er opvokset alle andre steder end i Danmark – fra den idylliske engelske landsby, til Atlanterhavets vilde Færøerne, til de smukke norske fjelde og til Afrikas højland i Etiopien.

NORTHERN ASSEMBLYs noget uklare fornemmelse af hvor ’hjem’ er, giver perspektiv til deres sange som fortæller om hjemve, om at længes og søge efter håb og fred.

I samspil med Jens Hedegaard og Jesper Smalbro skabes der i NORTHERN ASSEMBLY skøn melodisk nordisk folkmusik, der leder tankerne hen på sangskrivere som Simon & Garfunkel og bands som Mumford & Sons.

NORTHERN ASSEMBLY har udviklet sig stærkt de sidste år og ud-over bl.a. at have spillet på SPOT 15, 16 og 17, Tønder Festival og Nordklang Festival i Schweiz har de vundet den aarhusianske Fatter Eskil pris i efteråret 15.

160,-
Spisning kan tilkøbes fra kl. 18:00: Farseret svinemørbrad med bacon, serveret med stuvede efterårssvampe, gratinerede rodfrugter og artiskoksalat.

Del

Kunstner Hjemmeside

Besøg kunstner hjemmesiden

”Northern Assembly er et meget charmerende orkester, og det mener jeg både musikalsk og i den måde de laver deres harmonier på. Det handler også om den måde de er på mellem sangene og hvordan de på en ægte og reel måde præsenterer sangene og virker uhøjtidelige samtidig. Det er noget man ikke kan købe sig til eller lære sig til.”

John Fogde/Northside festival – Dommerpanel Fatter Eskil Prisen ‘15