2. apr
KL. 20:00

Niels Skousen med Band

Musik

Niels Skousen. PR-foto.

Niels Skousen med Band

Niels Skousen

Lørdag 2/4  20:00
Niels Skousen med Band
’Sprogets geniale guldgraver’

Niels Skousen, en af Danmarks vigtigste kulturpersonligheder med en lang karriere i film- og musikbranchen, fyldte 75 år i januar 2019.

Det blev fejret med endnu et nyt album med titlen ‘Døgnet Har 24 Timer’, der udkom den 5. april, samme år.

Modtagelsen af albummet var særdeles positiv med 5 stjerner i bl.a. GAFFA: ”Gammelfar har ordet, og vi må bøje os i støvet”. Politiken dryssede 5 hjerter under overskriften ”Niels Skousen er den gamle gnavne mand, der ved bedre, men ikke forstår en skid” og Jyllands Posten havde 5 stjerner; ”Stor kunst 50 år inde i karrieren”.

Niels Skousen er kort sagt mere relevant end nogensinde!

I et intimt univers fortæller Skousen de historier og betragtninger, der kendetegner ham, og har gjort det siden begyndelsen med Skousen & Ingemann. Hans smukke sprog, rørende historier og bidske kommentarer gør ham helt uundværlig på den danske musikscene og hans publikum rækker ud over flere generationer.

Det er sange, der går til hjertet, når Niels Skousen står på scenen og inviterer publikum med på en musikalsk rejse. Hans musikalske historier favner bredt, og med sin humoristiske, skarpe og til tider melankolske stemme rammer hans sange os der, hvor vi giver os selv lov til at lade følelserne tale.

Skousen har i kraft af sit virke og sin karriere opnået en toneangivende og anset position, og han fremtræder som en distingveret sangskriver og performer.

Dagbladet Information har også tidligere benævnt Niels Skousen som ’Sprogets geniale guldgraver’.

230,-
Unummererede siddepladser ved nummererede caféborde.

Spisning (fra kl. 18:00) kan tilkøbes: Kalvesteg på svampe/spidskål med kartoffeltærte og let Waldorfsalat: 150,-

Del

Kunstner Hjemmeside

Besøg Niels Skousens webside

Niels Skousen. PR-foto.

Niels Skousen. PR-foto.

Niels Skousen. PR-foto.

Niels Skousen. PR-foto.