25. apr
KL. 19:00

MANIPULATIONENS PSYKOLOGI – Foredrag med Niels Krøjgaard

Tikko - Foredrag

MANIPULATIONENS PSYKOLOGI – Foredrag med Niels Krøjgaard

Tikko

Mandag 25/4  19:00
MANIPULATIONENS PSYKOLOGI – Foredrag med Niels Krøjgaard
Arr.: TIKKO

Sådan påvirker du mennesker på en etisk forsvarlig måde
Psykologisk manipulation – evnen til at opnå kontrol over andre mennesker. Utroligt fascinerende, men samtidigt uhyggeligt skræmmende. Men hvad er sandt, og hvad er falsk? Hvad er vandrehistorier, og hvad er videnskab? Og hvad kan lade sig gøre i virkeligheden?

Tankevækkende og underholdende manipulationsshow
Niels Krøjgaard starter denne aften med et helt nyt og underholdende show. En blanding af svindel og bedrag, ægte psykologi og showmanship, som får dig til både at grine og gyse.

Evidensbaseret viden om manipulation
Efter showet tager Niels Krøjgaard dig med ind i den amerikanske psykologiprofessor Robert Cialdinis seks universelle principper til at påvirke mennesker til at sige JA. Du får viden og værktøjer med hjem, så du selv kan begynde at påvirke dine omgivelser i en etisk forsvarlig retning. Alt sammen serveret indlevende, letforståeligt – og ikke mindst virkelig underholdende!

⭐⭐⭐⭐⭐
Verdensklasse
Jesper Askjær – If Forskning

⭐⭐⭐⭐⭐
Fantastisk tankevækkende og inspirerende
Anne-Kathrine Jensen – Novo Nordisk A/S

Om Niels Krøjgaard
Niels Krøjgaard er både en af landets absolut førende psykologiske entertainere, en moderne Sherlock Holmes og samtidig også en yderst efterspurgt foredragsholder af fagprofessionelle. Med mange års erfaring inden for nonverbal kommunikation og manipulation har Niels Krøjgaard undervist på Politiskolen, løst opgaver for PET og været med til at uddanne specialstyrker hos Rigspolitiet.


269,- / 319,- (+ gebyr 30,-)
Siddepladser på nummererede stolerækker

Varighed: 2 timer

Arrangør: TIKKO

Mere info:
https://www.tikko.dk/event/manipulationens-psykologi-ballerup-5677/

Del

Kunstner Hjemmeside

Besøg Tikkos website