15. okt
KL. 20:00

Nassim (IR/DK)

Nassim Soleimanpour (IR) - Performance, Teater

Nassim. Foto: David Monteith Hodge.

Nassim (IR/DK)

Nassim Soleimanpour (IR)

Tirsdag 15/10 20:00
Nassim
Nassim Soleimanpour (IR)

Kære skuespiller. Jeg vil vise dig noget…

Fra den iranske dramatiker Nassim Soleimanpour kommer her et nyt og rørende teatereksperiment.

Hver aften står en ny skuespiller på scenen sammen med dramatikeren mens manuskriptet venter uberørt i en lukket kasse.

Denne aften har vi inviteret Marianne Mortensen.

NASSIM er rørende, personlig og samtidig universel. En stærk teatralsk demonstration af, hvordan sproget både kan adskille os og føre os sammen.

NASSIM er den prisvindende opfølger til HVID KANIN RØD KANIN som er blevet oversat til mere end 25 sprog og opført over 1.000 gange verden over.

NASSIM vandt den prestigefyldte Fringe First Award i Edinburgh 2017.

Internationalt gæstespil opført på dansk.

Nassim Soleimanpour har med sine værker udfordret det normale teaterformat. Med hans “White Rabbit Red Rabbit” lancerede han det “turnerende manuskript”, som ved forestillingens begyndelse overdrages i en konvolut af arrangøren til en lokal skuespiller – valgt og ansat af arrangøren, som intet ved i forvejen. Formatet blev udviklet da Nassim Soleimanpour i de år ikke måtte forlade Iran, regimet tillod ham det ikke. I NASSIM medvirker Nassim Soleimanpour dog selv. NASSIM turnerer verden over med kæmpe succes og berører publikum intenst, da værket åbenbares undervejs. både overfor den lokale skuespiller og for publikum. Deri opstår en fantastisk atmosfære af “nu’et”.  Forestillingen formidler virkelig empati og medmenneskelighed. Mennesker på kloden er ikke så forskellige endda. NASSIM spillede på Teater Grob under CPH Stage i 2018. Til de 3 opførelser havde Grob engageret henholdsvis Rasmus Botoft, Pilou Asbæk og Amanda Collin.

“Forestillingen NASSIM er aldrig den samme som i går – for hver dag står en ny skuespiller på scenen, for hvem teksten er ny. Det er ikke en prøve, men en internationalt prisbelønnet forestilling, der giver publikum en unik mulighed for at mærke teatrets inderste væsen, og hvad det betyder, at kunsten opstår netop nu – altså lige præcis i det øjeblik, hvor vi sidder i salen, og sammen med skuespilleren skal få ordene til at leve i rummet. Og så er det en dybt rørende og personlig fortælling af en nutidig iransk dramatiker, der handler om, hvordan sproget både kan adskille os og føre os sammen. Her får du en unik chance for at få et særligt indblik i teatrets inderste sjæl.”
CPH STAGE Highlights-ddvalg 2018.

Medvirkende: Nassim Soleimanpour og Marianne Mortensen.
Manuskript: Nassim Soleimanpour
Instruktion: Omar Elerian
Scenografi: Rhys Jarman
Lyddesign: James Swadlo
Lysdesign: Rajiv Pattani
Oversættelse: Jesper Pedersen
Producent: Bush Theatre & Nassim Soleimanpour Productions

175,-
Alle rabatter er gældende (40-165,-)
Rabatbilletter sælges på www.teaterbilletter.dk.
Siddepladser på stolerækker.
Varighed: 60 – 80 min. uden pause.

 

Logo-turnenetv¾rket-sort
NASSIM præsenteres på Baltoppen LIVE i samarbejde med Turnénetværket for Voksenteater. Et netværk af danske scener, der koordinerer udbredelse af nyskabende og eksperimenterende turnéteater. Turnénetværket er støttet af Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst. Se mere: www.turneteater.dk.

Del

Kunstner Hjemmeside

Læs mere om Nassim

Nassim. Foto: Nima Soleimanpour.

Marianne Mortensen. PR-foto.

A tantalising theatrical provocation that breaks down all walls between stage and audience.

The Stage