5. dec
KL. 19:30

Na Leanai (IE)

Musik, Skotsk & Irsk Musikscene

Na Leanai. Foto: Rostrevor.

Na Leanai (IE)

Na Leanai (IE)

Tirsdag 5/12  19:30
Na Leanai (IE)

Fire 3. generationsmusikere fra The Sands Family fra County Down, Irland. Eimear Keane, Fra Sands, Ryanne Sands og Sorcha Turnbull underholder med traditionelle og moderne irske folksange.

Bandet har fulgt forældrenes linje og præsenterer alt fra vuggeviser – en af dem med en barsk tekst – til melankolske viser og sange (også ofte med trist indhold) og muntre irske ballader. De spiller også instrumentale numre og a cappella-sange, så alt i alt er det en blandet buket, kvartetten præsenterer for publikum, og især er deres uovertrufne harmonier et absolut varemærke. De kan alle synge og har gjort det, siden de var børn.

Na Leanai består af søskendeparret Sorcha Turnbull og Eimear Keane, døtre af Anne Sands, violinisten Ryanne Sands, datter af Ben Sands, guitaristen Fra Sands, søn af Hugh Sands.

140,-
Siddepladser på balkon
Skotsk/Irsk Musikscene
Spisning (fra kl. 17:30): 140,- / Baconsvøbt svinemørbrad med abrikosfyld serveret med persillekartofler og grøntsager.

Del

Kunstner Hjemmeside

Besøg Na Leanais hjemmeside

KØB SPISNING

Forudbestil mad til din aften på Baltoppen LIVE.

Til udvalgte events kan du bestille spisning. Vær opmærksom på at der kun er et begrænset antal spisebilletter og at muligheden for bestilling lukker dagen før kl. 12.00 (for arrangementer om tirsdagen lukkes der for bestilling om fredagen). Se hvilke retter der serveres i forbindelse med det arrangement du har billet til.