25. nov
KL. 18:00

Mit Hoved

Ruben Søltoft - Comedy

Foto: fbi.dk

Mit Hoved

En guidet tur bag de krøllede lokker
Ruben Søltoft

 

Onsdag 25/11 2015  19:00

Løssalg 200,-

Siddepladser ved caféborde

Varighed: Ca. 75 minutter uden pause.

Sandwich kan købes i caféen

Happy Hour i caféen efter showet

 

I FBI-komikerens Ruben Søltofts første onemanshow får du et ærligt indblik i hans underlige univers. En slags privat rundtur i hans fritsvævende hoved, hvor den røde tråd er, at der som regel ikke er nogen. Rubens hjerne er skør og knudret og har aldrig kunnet holde fokus længe nok til at læse en bog. Til gengæld leverer han sine fortællinger uforudsigeligt, fantasifuldt og med en oprigtig indlevelse.

Ruben har været en af fremtidens store komikere fra det øjeblik, han trådte frem i rampelyset og vandt DM i stand-up for fem år siden. Med excentrisk humor og et gummiansigt a la Jim Carreys, efterlader han tilskueren lige dele imponeret og forvirret.

Du er inviteret, når Ruben byder indenfor til en guidet tur bag de krøllede lokker. Her finder du absurde betragtninger og fantastiske fortællinger om alt fra flyskræk og flatterende kropsdele til parforhold og pandaporno. Alt sammen leveret med hans charmerende smil og glimt i øjet samt med stor forventning til de scener, han skal optræde på. Rubens tanker er usammenhængende, krøllede og underholdende – fuldstændig ligesom showet.

Ruben Søltoft er på rekordtid blevet kendt blandt comedy fans for sin optræden i TV Zulus sitcom-succes “Shit Happens” samt sine enestående præstationer i FBIs Comedy Aid shows. Rubens fantasifulde og velskrevne comedy materiale kombineret med en udtryksfuld og excentrisk mimik har givet ham en stor og loyal fanskare.

Del

Kunstner Hjemmeside

Besøg Ruben Søltofts web