27. aug
KL. 16:00
Miss Dolly

MISS DOLLY (F)

Marcel et ses Drôles de Femmes - Nycirkus
Miss Dolly

Fotograf:

MISS DOLLY (F)

Marcel et ses Drôles de Femmes

Medvirkende

Marine Fourteau, Liza Lapert, Garance Hubert-Samson, Marcel Vidal Castells samt en pony fra byggelegepladsen Midgård.

ONSDAG 27/8 16:00 og 18:00
Fri adgang | Varighed: 35 min.

Open air: Den store P-plads bag Hedegårdscentret i HedeparkenSom en del af Baltoppen LIVEs nycirkusfestival vises en gratis open-air forestilling i Hedegården.Fire sære personager, flyvefærdigheder, en kærlighedshistorie fra en western og en forsvunden hest. Med absurd humor og charme i sin reneste form indtager Marcel og hans tre kvinder parkeringspladsen i Hede- & Magleparken med en nycirkus-perle.Under åben himmel udfører de vanvittig luftakrobatik med den hårde asfalt som underlag. Går det galt, så går det gruelig galt. Den skæve humor og de nonchalante karakterer får publikum til at smelte, mens det akrobatiske overmod får dem til at hvine af skræk. I forestillingen medvirker desuden en pony fra byggelegepladsen Midgård og 1 kg. æbler!
Medvirkende: Marine Fourteau, Liza Lapert, Garance Hubert-Samson, Marcel Vidal Castells samt en pony fra byggelegepladsen Midgård.

’Miss Dolly’ præsenteres i samarbejde med Københavns Internationale Teater, samt ’Sæt Kulturen i Spil – Ballerup med støtte fra Statens Kunstråd, Kunstfondens Refusionsordning samt Circus Work Ahead / EU Culture.

Del

Kunstner Hjemmeside

Besøg kunstner hjemmesiden