13. okt
KL. 20:00

Michael Vesterskov og Fars Sange

Michael Vesterskov - Ny-folk

Michael Vesterskov og Fars Sange. PR.foto.

Michael Vesterskov og Fars Sange

Michael Vesterskov

Lørdag 13/10  20:00
Michael Vesterskov og Fars Sange – Når fortid og nutid spiller sammen

Michael Vesterskov har øre for andre fortællinger i de danske sange end dem, som vi troede, at vi kendte. Nu kan du opleve sangeren og sangskriveren live i Ballerup, hvor han blander sine egne numre med kendte danske fest- og dansesange i nye udgaver, så trådene mellem fortid, nutid og fremtid åbenbarer sig på kryds og tværs. 

Michael Vesterskov får os til at lytte til de gamle klassiske festsange med dugfriske ører. 

Ved at gribe råmateriale fra fortidens festmusik, og bringe det ind i nutiden med sine egne sange og deres rødder i tradi­tio­nen, fortæller Michael historier, der vedrører alle på tværs af generationer og tid. Michael Vesterskov og hans band fortolker skattekistens vidundere med dugfriske ører. Hans egne sange blander sig så naturligt med den danske sangskat, at vi næsten tror, vi har hørt dem hele livet.

Som barn spillede Michael Vesterskov til kroballer og fester sammen med sin far. Nogle af sangene fra dengang gav han nyt liv i 2016 på albummet ”Bagateller – Fars Sange”. Albummet blev flot modtaget og Lysene tændes i byen lå 15 uger på dansktoppen. Opfølgeren ”Når lygterne tændes” i 2017, gik i rotation på DR P5. Forår og sommer 2018 er singlerne “Another crazy day” og den gamle danske klassikker “Solskin ombord” Flittigt spillet på DR.

Michael Vesterskov er historiefortæller – han fortæller historier der vedrører os alle, og som går igen på tværs af tid og sted.

Med sig på scenen har Michael Vesterskov Samuel Hällkvist på guitar, Kaspar Lindhardt på kontrabas og Michala Østergaard-Nielsen på trommer.

Michala Østergaard-Nielsen udforsker trommerne både som et rytmeinstrument og et klanginstrument med stor sensitivitet og nærvær. Michala Østergaard-Nielsen spiller i mange danske som nordiske og europæiske grupper. Hun har netop modtaget den store svenske jazzpris ”Jazzkannan”, som er en af de fineste jazzpriser i sverige.

Kaspar Lindhardt har over mere end 30 år kunnet opleves som bassist bag folk som Mona Larsen, Peter Belli, Omar and The Howlers, Mehmet Ozan’s Istanbul Express.

Samuel Hällkvist er svensk guitarist, der som han selv siger ‘spiller med antydninger af jazz, country, støj og blomstrende kirsebærtræer’. I 2010 blev han årets jazznavn i Sverige.

95,-

Cafékoncert
Unummererede siddepladser
Økologiske sandwiches kan købes i baren.

Del

Kunstner Hjemmeside

Besøg Michael Vesterskovs webside