14. okt
KL. 20:00

Martin Nørgaard & Mikkel Klint Thorius – Indebrændt

Comedy

Martin Nørgaard - Indebrændt. PR-foto: FBI.

Martin Nørgaard & Mikkel Klint Thorius – Indebrændt

Lørdag 14/10  20:00
Martin Nørgaard & Mikkel Klint Thorius – Indebrændt
Et standup show om alt det, der er galt med verden

Martin Nørgaard er endelig klar med sit første one man show, “Indebrændt”! Et standup show om alt det, der er galt med verden, i henhold til Martin Nørgaard.

Eller er det rettere et show om alt dét, der er galt med Martin Nørgaard?

Uanset hvor problemerne ligger, bliver det et befriende sjovt, ærligt og personligt show i den comedy-stil, der har gjort Martin Nørgaard så utroligt populær. Dette selvreflekterende status quo bliver samtidig begyndelsen på et nyt kapitel i Martin Nørgaards liv. For som nybagt far er det måske på tide at rydde op i tilværelsen og gøre op med, hvad der egentlig er værd at hidse sig op over? Og det i sig selv kan jo blive temmelig morsomt, når det bliver leveret af dette komiske supertalent.

Glæd dig til et show hvor Martin slår på samfundet, samtiden og ikke mindst sig selv, i forsøget på at finde ud af om det er hele verden der er helt brændt af, eller bare Martin Nørgaard der er indebrændt.

Nørgaards vej til sit første one man show er asfalteret med successer. Han blev nr. 3 til DM i stand-up i 2010, fik anmelderroser som opvarmer for Linda P i 2011, blev nomineret til Talentprisen ved Zulu Comedy Galla i 2013, fik den tildelt i 2014, i 2016 lavede han stand-up-showet “Det Dystre Skæg” med kollegaen og vennen Elias Ehlers og har sideløbende haft enorm succes med sit satireprogram Nørgaards Netfix på TV2 Zulu.

Gå ikke glip af dette første one man show med Martin Nørgaard, der har været et af tidens store navne siden 2010, men først nu sætter et reelt one man show på cv´et. Det har været længe ventet!

Martin Nørgaard har inviteret Mikkel Klint Thorius med i showet. De tager hver ét sæt.

Varighed: 2 x ca. 40 minutter.

180,-
Siddepladser på stolerækker.
Sandwich kan købes i caféen.

Caféen holder happy hour efter showet med Gin og Tonic til 30,-

Del