20. apr
KL. 19:00

Mahamad Habane – Ham der komikeren

Comedy

Mahamad Habane. PR-foto.

Mahamad Habane – Ham der komikeren

Mahamad Habane

Onsdag 20/4  19:00
Mahamad Habane – Ham der komikeren
Charmerende og frisk nyhed på den danske stand-up himmel

Mahamad Habane har leveret grin til danskerne i snart 6 år og er nu klar til at sprede mere glæde – også i Ballerup.

Mahamad Habane har gennem de sidste mange år optrådt på scener landet over og har dermed vist sit store talent på både livescenen og i TV. Kronprinseparrets årlige uddeling af priser, Comedy Aid/Grin til Gavn, Klipfiskerne, BØH!!, vært for DM i stand up og nyligst underholdningsprogrammet Stormester er bare nogle af de programmer Mahamad Habane har optrådt til og deltaget i.

Mahamad Habanes første one-man show HAM DER KOMIKEREN er et show med sjov og positivisme. Med Mahamads altid glade sind, imødekommende publikumsinteraktion og med hans knivskarpe jokes er du sikret en aften med komik på første klasse.

Mahamad Habane siger selv om showet:

”Jeg er nu klar med mit første one man show”. I 2015 debuterede jeg på comedyscenen og har de sidste mange år brugt alt min tid og energi på, at lære alt det jeg nu ved om comedy. I dag står jeg tilbage med et show som er præget af den humor du kender mig for. I showet fortæller jeg mere om hvem jeg er, når jeg ikke står på en scene og gemmer mig bag et arsenal af jokes. Det er nemt at skrive en joke, men det er svært at fortælle noget af betydning. Når showet slutter håber jeg, at du kender mig lidt bedre, så jeg ikke længere bare er ”Ham der Komikeren” der siger sjove ting fra scenen.”

Kom og grin med når Mahamad Habane tager dig med ind i sin verden af sjov og personlige historier og vær sikret en aften med masser af grin, masser af glæde og en mand i sin bedste form.

195,-
Siddepladser på stolerækker.
Varighed: 70-75 minutter uden pause.
Sandwich kan købes i caféen.

..

Om Mahamad:

Habane er hvad man næsten kun kan beskrive som en fremadbrusende og ikonisk komiker inden for den danske stand-up branche. Til trods af sin korte tid som komiker hurtigt har opnået succes og anerkendelse. Mahamads evne til at få folk til at slappe af gør, at du/i vil få en exceptionel oplevelse når han først går i gang.

Mahamad havde sin spæde start i Aarhus 2015. Lige fra start var det tydeligt, at Mahamad skulle leve af at lave stand-up. Han vandt “De Nyeste Nye” og kom til semifinalen i 2016. 2017 var han allerede ude med sit show “Madsen & Habane” med Lasse Madsen.

I 2017 var han også æsel ved Zulu Comedy Galla, hvor han lagde scenen ned med sine skarpe jokes omkring sig selv og hvad det vil sige at være sort.

I 2018 kommer Habane ud med sit show “Man In Black”, som var et show omhandlende om hvad det vil sige at komme fra Somalia og være sort i et land som Danmark.

Habanes karriere står stærkere end nogensinde og det blev cementeret med en optræden for kronprinseparret i 2019. Her lagde han salen ned med sine afvæbnende jokes.

“Jokes er den fulde forståelse. Når man begynder at grine eller græde, så er det, fordi man har forstået noget om sig selv eller omverdenen inderligt. Når jokes virker, har man forklaret noget fuldstændig præcist.” siger Habane.

“En ung mand, som formulerer sine fejl og sin forskellighed på smukkeste vis, er Mahamad Habane, hvis gode timing og intelligente stand-up vi forhåbentlig kommer til at se mere til.”
Maise Njor

“Stor ros til Mahamad Habane. Det er ikke så ofte, at der er flere gæster, der efterfølgende er kommet hen og rost en optræden som i fredags.”
Pernille Damn

“Vi mødte en veloplagt entertainer. Mahamad Habane gav den fuld gas og leverede varen til fuld tilfredsstillelse.”
Lars Dige Knudsen

Du kender Habane fra:
“BØH! Den, der skriger, taber” (2021)
“Klipfiskerne” (2020)
Stormester på TV2 (2020)
‘Kronprinsparrets priser 2019‘ (2019), optrædende
‘Ultra Snydt‘ (2018-2019), DR ULTRA
‘Comedy Aid‘ (2018), optræden
‘Man in Black’ (2018), one-man show
‘DM i Stand-up’ (2017), semifinalist
“Zulu Comedy” Galla (2017), æsel
“De nyeste nye” (2016), vinder

Del

Kunstner Hjemmeside

Besøg Mahamad Habane

Mahamad Habane. PR-foto.

Mahamad Habane. PR-foto.

Mahamad Habane. PR-foto.